Uutiset Helsingin helmet -karttakysely

Helsingin helmet -karttakysely

Helsingin logoNyt kartoitetaan Helsingin ympäristön helmiä! Mikä tekee urbaanista ympäristöstä hyvän paikan elää? Mitä ovat ja missä sijaitsevat kokemasi urbaanin elämän ilot? Voisiko Helsinki tarjota tällaisia paikkoja enemmän?

Alla olevan linkin kautta pääset kyselyyn, jossa voit merkitä kartalle olemassa olevia urbaaneja helmiä ja ehdottaa tulevaisuuden potentiaalisia helmiä. Voit merkitä niin monta paikkaa kuin haluat ja palata kyselyyn myöhemmin merkitsemään lisää. Tuloksia hyödynnetään yleiskaavan toteuttamisessa, muussa maankäytön suunnittelussa ja kaupungin kehittämisessä.

Kyselyyn vastaaminen kestää minimissään noin 5 minuuttia, mutta kannattaa varata enemmänkin aikaa, sillä kysely on inspiroivasti rakennettu. Auta kaupunkia Helsingin helmien etsinnässä ja uusien ideoimisessa.

Palvelusta vastaa kaupunkisuunnitteluvirasto ja se on toteutettu yhteistyössä Aalto-yliopiston Urban Experience -kurssin opiskelijoiden kanssa. Kyselyn sisältö on kehitetty voittaneen ryhmän ja toiseksi tulleen ryhmän töiden pohjalta.

Karttakysely sulkeutuu sunnuntaina 11.6. eli vastaa sitä ennen oheisen linkin kautta: Helsingin helmet.