Asukastilat

Lähiöasema

Vuosaaren Lähiöasema on Helsingin kaupungin ylläpitämä asukastalo ja olohuone Keski-Vuosaaressa. Lähiöasema on auki jokaisena arkipäivänä ja sinne voi poiketa tapaamaan muita, juomaan kupin kahvia, surffailemaan netissä tai lukemaan päivän lehteä. Lähiöasema järjestää maksuttomia retkiä, viikoittaisia harrastuspiirejä ja kaupunginosatapahtumia. Osoite: Mustalahdentie 10, 00960 Helsinki. Lue lisää.

Gabro-talo

Vuosaarelaisesta tummasta marmorista nimensä saanut Gabro-talo sijaitsee Mustakivenpuiston liepeillä. Talossa toimii mm. musiikkikouluja ja Kivikerho. Osoite: Leikosaarentie 20-22. Lue lisää.

Saseka-talo

Saseka-talo on Kallahden alueen asunto- ja kiinteistöyhtiöiden yhdessä omistama kerhotalo, jossa voi harrastaa, osallistua tapahtumiin tai järjestää omia kokouksia, juhlia tai tapahtumia.

Olympiavuonna 1952 valmistunut rakennus toimi alun perin Sasekan kalkkitehtaan henkilöstöruokalana ja se on ainut tehtaasta jäljelle jäänyt kiinteistö Vuosaaressa.  Osoite: Kalkkihiekankuja 6, 00980 Helsinki. Lue lisää: www.saseka.fi.

Kulkuri 

Asukastalo Kulkuri sijaitsee Rastilankalliossa, pienen kävelymatkan päässä Rastilan metroasemalta. Kulkurissa on säännöllistä viikko-ohjelmaa, minkä lisäksi sitä voi vuokrata omaan käyttöön. Rakennuksessa toimii myös päiväkoti Vankkuri. Osoite: Rastilanpolku 1. Lue lisää.