FC Viikingit – ONS lauantaina klo 16 Heteniityn kentällä

0
550

6382.gifTule katsomaan jatkuuko FC Viikinkien naisten voittoputki!

Viikinkien pelit jatkuvat Heteniityn stadionilla nyt lauantaina kello 16, kun vastaan asettuu, edellisessä ottelussaan Klubin 2-1 voittanut,  ONS (Oulu Nice Soccer). Otteluun on vapaa pääsy! Otteluparin ensimmäisessä pelissä Oulussa, Viikingit käänsivät vahvan toisen puoliajan pelillään ottelun voitoksi 2-5, kun vielä ensimmäisellä puoliajalla ONS johti 2-1.

Viikingeillä kaksijakoinen heinäkuu

FC Viikinkien naisten joukkueen heinäkuu oli kaksijakoinen. Kesäkuussa ja heinäkuun alussa FC Viikingit oli tappiokirteessä. Neljästä peräkkäisestä ottelusta tuli tappio ja ja vieläpä rumin numeroin. Myös maalinteko oli vaikeaa, näissä neljässä pelissä ei Viikingit kyennyt tekemään ainoatakaan maalia. Tosin myös vastus näissä otteluissa oli aivan sarjan kärjestä.

Tappioputki meni kuitenkin poikki 26.7 pelatussa FC Viikingit – FC Wimma (Kajaani) -ottelussa. Sen Viikingit voittivat 2-0, Mariana Palmrothin ja Pauliina Salmisen toimiessa maalintekijöinä. Seuraavassa pelissä vastaan asettui MPS, jonka FC Viikingit olivat voittaneet sarjan avauskierroksella 2-0. Nyt voitto kirjattiin maalein 0-1. Ottelun ainokaisen maalin teki Cecilia Karlsson.

Pelaajarintamalla on jo valoa näkyvissä ja heinäkuussa joukkuetta vaivannut pelaajapula alkaa olla historiaa. Poissa joukkueen kokoonpanosta loukkaantumisten vuoksi ovat pitkäaikaispotilaat, Emmi Heikkilä sekä Anne Kovanen.

Ensi kautta suunnitellaan jo

FC Viikinkien kauden 2010 suunnittelu on jo täydessä käynnissä. Tällä hetkellä keskusteluissa on ollut mukana 4 eri valmentajaa. Joukkueenjohtaja Marko Peltola uskoo valmentaja nimen olevan selvillä syyskuun puoliväliin mennessä. Myös joukkueen taustoihin kaavaillaan lisävoimia, mutta näistäkin tiedotetaan kun päätöksia saadaan aikaiseksi. FC Viikingit tulee kuitenkin jatkamaan joukkueen uudistamista ja etusijalla ovat nuoret, mahdollisesti vuosaarelaistaustaiset pelaajat. 

Edellinen artikkeliAikidokurssi alkaa 30.8. Vuosaaren Urheilutalolla
Seuraava artikkeliYritysrekisterin palvelut esittelyssä:Kotiin apua, kun aika ja voimat eivät riitä