HALUATKO LAULAA DISCANTUS KUOROSSA?

0
512

Bergen_10-2009-1.jpg 

Discantus on 30 vuotias vuosaarelainen naiskuoro. Mukana on 38 eri ikäistä, energistä laulajatarta eri puolilta pääkaupunkiseutua, vuosaarelaisia kuitenkin enemmistö. Kuoroa on vuodesta 2000 lähtien johtanut musiikin maisteri Niina Melasalmi. Discantus harjoittelee tavoitteellisesti. Vuosittain on pidetty joulu- ja kevätkonsertit, ehkä useampikin. Lisäksi kuoro on vieraillut koti- ja ulkomailla järjestetyillä kuorofestivaaleilla ja -katselmuksissa.

Seuraava matka suuntautuu Luumäen kirkkoon lokakuun alussa. Ohjelmistona on keväällä Vuosaaressa esitetty ”Valon rantaan saavuin” -konsertti. Kuoron ohjelmisto on monipuolinen, lauluja laidasta laitaan, kevyestä hengelliseen. Viime vuosina uudet, modernit naiskuorolaulut, sen eri osa-alueilta, ovat tuoneet uutta, piristävää vaihtelua perinteisen naiskuoromusiikin rinnalle.

Syyskausi aloitetaan kuoroon pyrkijäisillä Meri-Rastikappelissa, Jaluspolku 3,  torstaina 26.8. klo 17.30 -, vanhat kuorolaiset saapuvat 18.30. Varautua pitää myös heti seuraavana viikonloppuna Vuosaaressa pidettävään 2 päivän laululeiriin.  

Kuoroharrastus vaatii sitoutumista. Toivomme että omaat auttavan nuotinlukutaidon ja on eduksi jos olet jo aiemmin laulanut kuorossa. Se ei kuitenkaan ole välttämättömyys. Niina laulattaa kuoroon pyrkivän joten sinun on varauduttava pienellä laulunpätkällä. 

Olisi mukava jos ilmoittautuisit ja samalla voit vielä tiedustella sinua askarruttavia asioita.

Soita kuoronjohtaja Nina Melasalmi puh. 050 3632171 tai

puh.joht. Marjut Riit´aho-Martti puh. 040 7276151 (iltaisin)

Kurkkaa kuoroa osoitteesta:  http://www.sunpoint.net/~discantus/

mail. discantusry@gmail.com

 

RR

Edellinen artikkeliMetron laituriovien rakentaminen alkoi
Seuraava artikkeliTyöväenopisto tiedottaa