Idän silta -tapahtuma Stoassa 8.10.

0
592

Idän Silta -tapahtuma järjestetään perjantainaidansilta.jpg 8.10. klo 9-18 Stoassa, nyt jo kolmatta kertaa. Tänä vuonna tapahtuma on tiiviisti yksipäiväinen ja sen teemoina ovat yhteisöllisyys ja osallisuus.

Idän silta on tarkoitettu kaikille itäisestä Helsingistä kiinnostuneille. Se kokoaa saman katon alle yli 50 alueen järjestöä ja yhteisöä toimintaansa esittelemään. Stoa on täynnä esittelypöytiä, luentoja, työpajoja ja kulttuuriohjelmaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja kaikki ohjelma on maksutonta.

Lapsille on tarjolla mm. tanssi- ja leikkityöpajoja sekä musiikkiohjelmaa. Nuoriso saa tietoa alueen harrastusmahdollisuuksista. Idän sillasta löytyy apua työllistymiseen ja tietoa koulutusmahdollisuuksista, infoa ruotsinkielisistä palveluista sekä maahanmuuttajille suunnatuista erityishankkeista. Seniorit saavat käytännön ohjausta kännykän käyttöön. Ja välillä voit virkistäytyä ohjatussa ryhmäjumpassa tai nauttia ilmaiset sopat soppatykistä.

Päättäjiäkin tapaat. Apulaiskaupunginjohtaja Tuula Haatainen avaa tapahtuman. Poliittiset puolueet esittävät näkemyksiään Itä-Helsingin kehittämisestä. Asiantuntijat kertovat alueen maankäytön suunnitelmista. Sopisiko Itäväylän päälle kansi? Ota kantaa! Voit myös osallistua Design-pääkaupunkivuoden ideointiin.

Musiikista vastaavat mm. Pertti Kurikan nimipäivät -yhtye, Sakarat, Trubaduuri Weli Tuck, Idän Pavarotti Luca Cannavo sekä räppäri Steen1. Kulttuuriohjelman järjestämisessä on mukana Itä-Helsingin kulttuuriviikot. Tänä vuonna Idän sillan yhteistyökumppanina on myös Itäkeskuksen kauppakeskus, jonne tapahtuman esiintyjät tekevät lyhyitä vierailuja päivän aikana. Stoan nettisivuilta löytyy tapahtuman tarkka ohjelma.

Edellinen artikkeliKävelyretki Fallbackaan ja 1700-luvulle Vuosaari-Seuran jäsenille
Seuraava artikkeliAntoisaa vapaaehtoistyötä lasten parissa