Itä-Helsingin oma festivaali ”EastFest” 14.–17.6.

0
755

EastFest Helsinki on Puotilaan sijoittuva musiikkifestivaali, joka tuo kaupungin alkukesään ainutlaatuisia elämyksiä rennossa kartanomiljöössä.

Puotilan Kartanon pihapiirissä soi nelipäiväisen tapahtuman aikana huippumuusikoiden ainutkertaiset ja festivaalia varta vasten rakennetut All Stars kokoonpanot sekä energisen svengaavat bändit.

Tapahtuman tähtiniminä nähdään mm. Kasmir, Janna, Osmo Ikonen ja Timo Lassy. Mukana on myös kansainvälistä potkua tuovat artistit Aske Jacoby Tanskasta sekä Matti Klein Soul Trio Saksasta! Tarjolla on musiikin lisäksi kokonaisvaltainen kesäpäivä, jossa ruoka näyttelee isoa roolia ja kaikki tämä on helposti tavoitettavissa pienen kävelymatkan päässä Puotilan metropysäkiltä.

Festivaalin perhepäivä sunnuntaina antaa mahdollisuuden nauttia brunssia New Orleans henkisen jazz-bändin säestyksellä, puhaltajinaan mainiot Antti Rissanen ja Jukka Eskola. Voit riemastua lastenorkesteri Hulinan esityksestä ja katsella Puotilan kesäteatterin potpuri Viiru muuttaa näytelmästä. Mukana perhepäivässä häärää kaikenlisäksi suomalaisen koripallon superporukka Susijengi!

Katso koko festivaaliohjelma:

http://www.eastfesthelsinki.fi

Lippuja voi ostaa Tiketistä:

http://www.eastfesthelsinki.fi/osta-lippuja/ 

EastFestin some-kanavat:

https://www.facebook.com/eastfesthelsinki/

Edellinen artikkeliPuotin Laulu 40 vuotta – tervetuloa juhlakonserttiin 12.05.
Seuraava artikkeliOpen Mic ja Sanonta -ilta Rastilan kartanolla