Kallvikinniementien katusuunnitelmia nähtävillä

0
581

Kallvikinniementie on nykyisin kapea asfalttipäällysteinen väylämäinen katu Meri-Rastilantieltä Kallahdenniemen uimarannan tuntumaan. Väylän päällyste on huonokuntoinen ja melko vilkkaan liikenteen vuoksi väylän varrelle on muodostunut suunnittelemattomia kohtaavien ajoneuvojen ohituspaikkoja.

Kallvikinniementien pohjoispääty kulkee Kallahdenharjun halki, joka on Natura 2000 aluetta sekä luonnonsuojelualuetta. Kadulla on myös olemassa olevia suojateitä tärkeiden kevyenliikenteen reittien risteyskohdissa ja niiden sijoittelu vaatii tarkennusta.

Kallvikinniementie sijaitsee moreeni- ja hiekkaharjulla, jolloin pohjaolosuhteet eivät aiheuta ongelmia rakentamiselle ja rakenteiden pysyvyydelle. Kallvikinmeimentien pääasiallisia käyttäjiä ovat alueen asukkaat, Sofia-keskuksen asiakkaat ja henkilökunta sekä Kallahdenniemen uimarannan käyttäjät.

Rakennusviraston uudet katusuunnitelmat Kallvikinniementielle ovat nähtävillä 1.3.–14.3. kello 9–15 asiakaspalvelussa Elimäenkatu 5, sekä viraston verkkosivuilla: Katusuunnitelmia nähtävillä: Vuosaari.

Edellinen artikkeliVuosaari-Seura tiedottaa 1/2017
Seuraava artikkeliLausunto Halkullanniemen ja Nuottasaaren asemakaavahankkeesta