Kaupunkireportterit työpaja

0
691

Kaupunkireportterit työpaja Vuosaaressa
Lauantai 18.4.2009 klo 12-14 Saseka-talossa, Kalkkihiekankuja 6, 1 krs.
 
Mediakulttuuriyhdistys m-cult järjestää kaupunkireportterit-työpajan Vuosaaressa yhteistyössä monikulttuuristen perheiden -ryhmän kanssa.
 
Työpajassa suunnitellaan ja toteutetaan pienimuotoinen kännykkäelokuva, jonka aihepiirinä ovat Vuosaaren paikat, ihmiset ja puheenaiheet.
 
Työpajaan kutsutaan 8-10 osallistujaa, joilla on halu kertoa tarinoita tai herättää keskustelua. Osallistumiseen ei ole muita edellytyksiä: kukin osallistuja saa henkilökohtaisen ohjauksen sekä välineet reportaasin tekoon. 
 
Ohjelmat viimeistellään esitettäväksi avoin kaupunkitelevisio M2HZ:n ohjelmistossa toukokuussa. Ne voidaan haluttaessa vapaasti julkaista myös Vuosaaren kotisivuilla tai muissa yhteyksissä.
 
Lisätietoja ja ilmoittauminen:

Minna Tarkka  minna.tarkka@m-cult.org

Ilmoittautuminen ja tietoja osallistujille
 

Toivomme ilmoittautumisia to 16.4. mennessä sähköpostilla. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, yhteystiedot (puhelin/sähköposti) sekä alustava aihe.

 
Yhteinen suunnittelutapaaminen järjestetään Vuosaaren Kallahdessa Saseka-talossa (Kalkkihiekankuja 6) la 18.4. klo 12-14, jolloin käymme läpi reportaasien aiheita ja toteutusta. 
 

Reportaasit toteutetaan henkilökohtaisessa ohjauksessa osallistujille sopivina aikoina, jotka sovitaan 18.4. tapaamisessa. Kuvauksiin tulee varata 3-4 tuntia ja ne on hyvä toteuttaa valoisan aikaan todellisilla tapahtumapaikoilla Vuosaaressa.

 
 
Taustaa
 
M2HZ on Mediakulttuuriyhdistys m-cultin käynnistämä yhteisöllinen kaupunkitelevisio, joka rakentaa yhteistoimintaa paikallisen televisiotuotannon mahdollistamiseksi pääkaupunkiseudulla. Keskeisiä kohderyhmiä ja yhteistyökumppaneita ovat järjestöt ja asukasyhteisöt, taiteen ja kulttuurin tekijät sekä tapahtumatuottajat. Jakeluyhteistyötä ja Helsingin seudulla 2009 käynnistyvää Stadi.tv-kanavaa tehdään mm. Arcadan, Elisan ja Forum Viriumin kanssa. M2HZ julkaisee joka viikko ohjelmiston, joka näkyy kaapeli-tv:n DINA-kanavalla sekä verkossa.
 
http://www.m2hz.net
 
Yhteisötelevisiotuotantoon liittyen m-cult järjestää myös työpajoja, joiden tavoite on jalkauttaa kevyitä, matalan kynnyksen tuotantomalleja. Kaupunkireportterit-työpajasarjan ensimmäisenä kohteena oli Maunula, jonka asukkaiden kanssa koottiin paikallishistoriaa mobiilielokuviksi helmikuussa 2009.
 
http://m2hz.net/jaksot/kaupunkireportterit-maunulan-paikallishistoriaa

Edellinen artikkeliFC Viikinkien kesän futiskoulu 2009
Seuraava artikkeliMonikultturiperheiden tapaamisia