Kesäjuhliin julkisilla, kävellen tai polkupyörällä

0
511

Vuosaari-Seuran järjestämät perinteiset Kesäjuhlat pidetään leikkipuisto Mustakivessä, (os. Vedenottamontie 6) sekä Mustakiven puiston alueella lauantaina 26.8.2017 klo 9–13.

Puisto sijaitsee hyvien jalankulku- ja pyöräilyverkostojen äärellä. Puiston läheisyyteen pääset sekä metrolla että bussilla. Vierailijoita kehotetaankin tulemaan puistoon jalkaisin, bussilla, metrolla tai polkupyörällä.

Lähimmät joukkoliikenneyhteydet: Bussin runkolinja 560, pysäkki Vedenottamontie.
Metro, pysäkki Vuosaari. Metrolta kulku tapahtuu Ulappasillan puolelta kävelytietä suoraan Mustakiven puistoon.

Mustakiven puistoon pääsee kävelyteitä pitkin kävellen ja pyörällä kaikista ilmansuunnista.

Esiintyjät ja työpajat ovat pääsääntöisesti leikkipuistorakennuksen läheisyydessä. Ruokapiste on Mustakivenraitin varrella, Ulappasillan alapuolella. Hembölen kotieläintilan eläimet löydät puiston urheilukentän vierestä, leikkipuiston ja Leikosaarentien välistä. Urheilukentän puolella puistoa ovat myös puistojumppa ja pomppulinna.

Esiintyjät ja järjestöt

Mustakiven puistoon pääsee autolla Leikosaarentien poikkikatua Vedenottamontietä pitkin. Tien päässä on käännyttävä oikealle ja käytettävä kävelytietä. Ajathan varovasti!

Ruokatorille Mustakivenraitille pääsee Pohjavedenkatua pitkin.

Ainoastaan tavaroiden kuljetus autolla. Roudaus tapahtuu klo 8 – 8.45 välillä.

Autoille ei ole varattu parkkipaikkoja vaan autot ohjataan parkkeeraamaan Columbuksen parkkipaikalle, osoitteeseen Vuotie 45 tai viemään auto takaisin kotiin, jos mahdollista. (Saapumisohje Columbuksen parkkipaikalle http://www.columbus.fi/how-to-arrive )

Liikenteenohjaajat ovat puistossa paikalla aamulla klo 8 alkaen ja tapahtuman päättyessä klo 13.

Vierailijoita kehotetaan tulemaan puistoon jalkaisin, bussilla, metrolla tai polkupyörällä. Kevyen liikenteen väylät pidetään vapaina koko tilaisuuden ajan. Teltat yms. sijoitetaan nurmikkoalueelle ja leikkipuiston sisälle. Asettelussa huomioidaan riittävän leveät poistumisreitit.

Pelastustie puistoon kulkee Vedenottamontien kautta. Pelastusajoneuvot opastetaan tarvittaessa paikalle.

Tapahtuma ei estä normaalia liikkumista alueen poikki.

Edellinen artikkeliVuosaaresta Vuoden kaupunginosa
Seuraava artikkeliKoko Vuosaari harrastaa -päivä ensi lauantaina!