Kiinnostaako teatteriharrastus?

0
707

nassut.jpg

Kokoonnumme lauantaina 12.3. klo12-14 Kallahteen, Hiekkajaalanranta 5. (kulmatalo).

Kerromme teatteriyhdistyksemme toiminnasta ja Teatteri IHME:stä. Voit ilmoittautua mukaan yhdistystoimintaan, jossa sinulla on mahdollisuus tulla mukaan hallinnointitehtäviin, talkoo-ja avustustyöhön, retkille ja matkoille, mukavaan yhdessä oloon ja keskusteluihin tai vaan tulemalla osallistumaan yhdistyksen tukemiseen, liittymällä yhdistykseen. Jäsenmaksu 10€/v. Jos liityt tilaisuudessa yhdistykseen säästät kertaluonteisen käsittelymaksun 5€/jäsen.

Jos sinua kiinnostaa teatteriharrastus, tai olet alan opiskelija/ammattilainen, olet tervetullut mukaan Teatteri IHME:n toimintaan. Voit olla tuottaja, ohjaaja, näyttelijä, puvustaja, lavastaja, maskeeraaja, valo-/ääniosaaja, valo-/videokuvaaja ym. Tarvitsemme mukaan myös talkooväkeä rekvisiitan ja lavatuksen etsintään ja hankintaan, kuljetuksiin, kahvituksiin ja muihin avustaviin tehtäviin.

Tarvitsemme vielä muutaman näyttelijän ensi elokuun näytökseen Vuotalossa, josta kerromme tilaisuudessa. Kahvitarjoilun vuoksi, tilaisuuteen ennakkoilmoittautuminen: 

teatteriihme@gmail.com tai eero.hilden@teatteriihme.fi  p. 040-876 1586 (miel. tekstiviesti) Facebook/teatteri ihme. http://www.teatteriihme.fi/

Lue lisää Vuosaarilehden näköispainoksesta:
http://issuu.com/vuosaari/docs/vspgx092011/4

Edellinen artikkeliSkatan tila Setlementtisäätiölle
Seuraava artikkeliToimintakertomus 2010