Komediaa Vuotalossa: Parisuhteen hoito-opas

0
1336

Olka Horilan käsikirjoittamassa ja ohjaamassa komediassa Parisuhteen hoito-opas tutkijapariskunta (Irina Pulkka ja Mika Räinä) tavoittelee täydellistä parisuhdetta omintakeisin keinoin. Komedia parisuhteen kiemuroista Vuotalossa lauantaina 12.2. klo 19.

Parisuhteen hoito-opas on hillitön komedia avioparin ja kahden tutkijan pyrkimyksestä rakentaa täydellinen parisuhde. Helpottaakseen parisuhteen arkea tutkijapariskunta Armi (Irina Pulkka) ja Antti (Mika Räinä) ovat luoneet kymmenen kultaista sääntöä. Sääntöjä noudattamalla parisuhde kuin parisuhde tulee saavuttamaan auvoisan onnen tilan… vai tuleeko?

parisuhdekuva.jpgHulvattomien sketsien ja hyvin tunnistettavien kohtausten avulla esityksessä edetään säännöstä toiseen, kunnes tutkijoistakin paljastuu yllättäviä puolia. Tutkimus ei olekaan niin puolueeton. Mihin johtopäätökseen ilta sitten päättyykään?

Sääntö numero kolme: Älä koskaan puhu miehelle joka lukee sanomalehteä.

Ohjaaja ja näyttelijä Olka Horila on esiintynyt useissa näytelmissä, tv-sarjoissa ja elokuvissa sekä ohjannut mm. Teatteri Jurkkaan näytelmän Äideistä parhain (2003).

Näyttelijä Irina Pulkka on teatteritöidensä lisäksi tunnettu rooleistaan Salatut Elämät, Kun taivas repeää, Taivas sinivalkoinen ja Kallio –tv-sarjoissa. Näyttelijä Mika Räinä taas tunnetaan erityisesti sketsisarjasta Jopet Show. Hän on näytellyt myös useissa kotimaisissa elokuvissa, kuten Rölli ja metsänhenki (2001), Levottomat 3 (2003) ja Kalteva torni (2006).

Liput 11/9 €, kesto 60 minuuttia
Vuotalo, Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki

Näytelmästä Vuotalon sivuilla: Parisuhteen hoito-opas: Irina Pulkka ja Mika Räihä.

Edellinen artikkeliVartiokylänlahden luistinrata on avattu
Seuraava artikkeliTunnetko Vuosaari-vaakunan?