Kotakummiksi Uutelan kodalle?

0
1157

Helsingin kaupunki lahjoitti Vuosaarelle joulukuussa grillikodan. Skatan tilan naapurissa toimiva kota on saanut riemukkaan vastaanoton.

Kota on avoinna viikonloppuisin, jolloin vapaaehtoiset kotakummit toimivat ”kipinämikkoina”. Kodalla on valmiina makkaratikkuja, ritilöitä ja nokipannukin – kävijät tuovat omat eväät tai nauttivat vain tulen loimusta.

Koska suosio on ollut suuri, kaupunki pyrkii laajentamaan viikonloppujen aukioloa klo 12 – 18 välille. Nyt värvätäänkin lisää kotakummeja. Kannattaa ehdottomasti mennä mukaan, jos erätunnelma kiehtoo! Päätät itse, kuinka usein haluat päivystää. Yksi päivystysvuoro kestää 3-4 tuntia. Viikonloppujen lisäksi voi halutessaan päivystää perjantaisin, jolloin kota on varattu päiväkodeille ym. kaupungin sisäisille erityisryhmille. Päivystä ei tarvitse tehdä yksin, vaan kotakummit toimivat pareittain. Huom: mitään erityistaitoja ei tarvita ja kummit neuvovat auliisti toisiaan.   

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Helsingin kaupungin vapaaehtoistyön koordinaattori Armi Koskela, p. 040 7190824, tai e-mail armi.koskela@hel.fi.

PS. Uutelan kodan aukioloajat ja muut yleisölle tarkoitetut tiedotteet löydät sen omalta Facebook-sivuilta. 

Edellinen artikkeliVuosaaren tulevat kaavahankkeet keskustelussa
Seuraava artikkeliToimintakertomus 2017