Itä-Helsingin kulttuuriviikot huipentuvat

0
700

Jo 33. kerran järjestettävät Itä-Helsingin kulttuuriviikot huipentuvat Vuosaareen – tervetuloa syksyn kulttuuri-ilmiöön!

MERILAULUJA JA SKÖNEVIISUJA SU 15.10. KLO 16 (Merimieskirkko)
Tervetuloa laululliseen iltapäivään: Matti Reittamon Stadin Slangikuoro viihdyttää yhdessä Sakaroitten kanssa. Oikea merikarhu Esko Vepsä bamblaa stadin slangia ja tarinoi merenkulusta. Lipputulo 10€ menee Vuosaaren Merimieskirkon toiminnan tukemiseksi sisältäen kahvin ja pullan.

NUORISSA ITÄÄ -ILMAISKONSERTTI PE 20.10. KLO 18 (Vuotalo)
Ohjelmassa on vuosaarelaisten Bobibois-nuorten huikea esitys soittimin ja tietoteknisin vempaimin. Fliku-liikuntaseuran Felicia-ryhmä tanssii ennen Vuosaaren Musiikkikoulun rytmisen… musiikin opiskelijoiden ja tanssiryhmien puolituntista.Vapaa pääsy!

LASTEN PIANOKONSERTTI LA 21.10. KLO 13 (Vuotalon aula)
Musiikkikoulun lasten omaa pianokonserttia on odotettu perheissä hartaasti. Aivan vasta-alkaneetkin ovat mukana Vuotalon aulan ilmaistapahtumassa. Liisa Winberg emännöi äidilliseen tapaansa. Vapaa pääsy!

KUOROJEN KLUBI-ILTA LA 21.10. KLO 19 (Vuotalo)
Kuorojen klubi-ilta on toivottu ja suosittu laulunystävien tapahtuma. Mukana ovat Uusi Laulu-kuoro, Vuo-Veikot, Discantus Sisters, Sakarat tällä kertaa tango-ohjelmalla sekä illan vieraat Puotin laulu ja Stadin Slangikuoro. Rainer Friba Friberg ja Timo Raittinen luotsaavat iloista kuoroväkeä. Pokkarin kahvio on auki A-oikeuksin ja ovet avataan jo klo 18.30. Liput 12/ 10€ ovat myynnissä mm. Vuotalossa.

Tapahtuman tuottaa Anja Hinkkanen (dir.mus. / Itä-Helsingin Kulttuuriviikot)

Edellinen artikkeliVuosaaren Kesäteatteri esittää: Velka
Seuraava artikkeliLausunto Retkeilijänkadun asemakaavahankkeesta