Koulut

Vuosaaren koulut

Puistopolun peruskoulu

Mustakiven ala-asteen koulu, Vuosaaren ala-asteen koulu ja Tehtaanpuiston yläasteen koulu yhdistyvät 1.8.2017 Puistopolun peruskouluksi. Puistopolun peruskoulussa toimivat peruskoulun luokat 1-9 ja se tarjoaa painotettua opetusta urheilussa, liikunnassa ja taideilmaisussa. Koulu toimii kahdessa eri rakennuksessa sekä opiskelupaviljongeissa. Lue lisää.

Merilahden peruskoulu

Merilahden peruskoulu on kansainvälinen ja monimuotoinen koulu Vuosaaren sydämessä. Se tarjoaa painotettua opetusta liikunnassa sekä luonnossa ja tieteessä. Koulussa on oppilaita noin 850 ja se sijaitsee kahdessa toimipisteessä: Kallvikinniementie 1 ja Jaluspolku 3. Lue lisää.

 Vuoniityn peruskoulu

Heteniityn ala-asteen koulu ja Vuosaaren peruskoulu yhdistyivät 1.8.2017 yhtenäiseksi Vuoniityn peruskouluksi. Se sijaitsee kolmessa toimipisteessä (Heteniityntie, Koukkusaarentie ja Venemestarintie). Painotettua opetusta annetaan musiikissa ja mediataidoissa. Lue lisää. 

Aurinkolahden peruskoulu

Aurinkolahden peruskoulussa toimivat peruskoulun luokat 1 – 9 ja se toimii kolmessa rakennuksessa. Pääkoulun nimi on Aurinkokoulu, ja siellä käyvät koulua 4-9 luokkien oppilaat. Sivukoulujen nimet ovat Auringonpilkku ja Kanava. Koulussa voi opiskella painotetusti teknologiakasvatusta. Lue lisää.