Liity Kotiseutuliiton kannatusjäseneksi – samalla tuet Vuosaari-Seuraa 10 eurolla

0
532

Kotiseutuliitto on valtakunnallinen keskusjärjestö, johon Vuosaari-Seurakin kuuluu muiden kaupunginosayhdistysten ja kotiseututyön tekijöiden tapaan. Liitto tunnetaan mm. Vuoden Kaupunginosa -palkinnosta, joka on myönnetty myös Vuosaarelle elokuussa 2017.

Nyt Kotiseutuliitto aktivoi myös yksityishenkilöitä tulemaan mukaan toimintaansa liittymällä kannatusjäseniksi ns. Kotiseutuklubin kautta. Tämä mahdollisuus on avoinna myös kaikille vuosaarelaisille!

Kotiseutuklubiin kannattaa liittyä, jos haluat pysyä ajan hermolla kotiseututyön ilmiöistä, ideoista ja tulevaisuudesta. Kuulet ensimmäisten joukossa, mitä kotiseututoiminnassa tapahtuu myös valtakunnan tasolla.

Kotiseutuklubin jäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus liiton vuosikokouksessa ja maakunnallisissa kokouksissa. Saat Kotiseutuliiton monipuolista jäsenpostia, etuja ja tarjouksia. Voit osallistua klubiretkille, koulutuksiin ja muihin tapaamisiin sekä tietysti tutustua mukavia ihmisiin.

Klubin vuosimaksu on 45 euroa (opiskelijat 30 e, perheenjäsenet 25 e).

HUOM: Kun liityt Kotiseutuklubiin ja maksat sen vuosimaksun, niin 10 euron osuus tilitetään suoraan Vuosaari-Seuralle. Näin jäsenyytesi hyödyttää myös paikallista toimintaa Vuosaaren hyväksi. Riittää, että merkitse Vuosaari-Seuran oheiseen lomakkeeseen.

Liity Kotiseutuklubiin täällä: https://core.flomembers.com/kotiseutuliitto/events/register/a87ff679a2f3e71d9181a67b7542122c

Edellinen artikkeliKeski-Vuosaaren aluefoorumi
Seuraava artikkeliTule mukaan Vuosaari-Seuraan!