MenoX itään!

0
567

Helsingissä on paljon venäläistä. On historiaa, nähtävyyksiä, arkkitehtuuria, kulttuuria, tapahtumia. On lasten ja nuorten harrastuksia sekä aikuisten puuhia. On vanhaa ja uutta, on tuttua ja tuntematonta.

Lauantaina 25.9.2010 tutustumme uudempaan venäläisyyteen Itä-Helsingissä. Tällöin joukko Suomi-Venäjä-Seuran osastoja*) järjestää retken venäläisyyteen ja seuran toimintaan liittyviin paikkoihin. Näissä kovin moni meistä ei ole vieraillut.

Lähdemme retkelle klo 9.30 Hakaniemen Maailman rauha – patsaalta. Matkan varrella tutustumme SVS:n Malmin seudun osaston kotipaikkaan Malmin työväentaloon, neuvostosotilaiden muistomerkkiin Kivikossa, lasten ja nuorten kerhotoimintaan Mellunmäessä sekä ortodoksiseen Kulttuurikeskus Sofiaan Vuosaaressa. Retki päättyy Vuosaaren Gabro-talossa olevaan ruokailuun. Ruokalistalla on ravitsevaa keittoa ja aterian hinta on 10 euroa. Ruokailun jälkeen klo 14.30 alkaa kulttuuritilaisuus, jossa soittaa mm. Melnikov-trio. Tilaisuus päättyy klo 16.

Retkellä on hyvä mahdollisuus vaihtaa kuulumisia vanhojen tuttujen kanssa ja saada uusia ystäviä sekä voittaa hienoja palkintoja arpajaisissa.

Retkelle on ilmoittauduttava 13.9. mennessä sähköpostilla heti@pp.inet.fi tai puhelimella 0400 600464. Samalla on ilmoitettava, osallistuuko ruokailuun. Matkan hinta on ruokailun kera 20 euroa ja ilman ruokailua 10 euroa. Se tulee maksaa Suomi-Venäjä-Seuran Malmin seudun osaston tilille 800020-2351236.

Tapaammehan pitkän helteisen kesän jälkeen taas hyvässä seurassa!

*) Järjestäjinä mukana Suomi-Venäjä-Seuran osastot: Malmin seudun osasto, Hakaniemen osasto, Käpylän Druzhba, Kallio-Vallilan osasto, Itä-Vantaan osasto, Tikkurilan osasto.

Edellinen artikkeliJuhannustanssit nykypäivään yhteistyössä Hannu Salaman kanssa
Seuraava artikkeliSyksyllä paljon monipuolista kulttuuria kaikenikäisille Vuosaaressa