Nina Ruutusta Vuosaari-Seuran uusi puheenjohtaja

0
995

Nina HannaKaisa

Vuosaari-Seura piti 20.11. syyskokouksensa Päivi Istalan johdolla. Kiitämme kaikkia läsnäolleita!

Seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Nina Ruuttu (kuvassa vasemmalla), joka on toiminut vuoden 2018 hallituksessa sihteerinä. On aihetta iloita siitä, että yhdistyksemme on jatkossakin erinomaisissa käsissä! 

Hallituksen jäseniksi valittiin lisäksi Kari Loman, Matti Pöhö, Arja Sääksmäki ja Anna-Maija Virta sekä uusina jäseninä Sari Kumin, Nimco Noor, Christina Rappe ja Timo Virolainen. Onnea uudelle hallitukselle!

Vuosaari-Seura kiittää tehtävänsä jättävää puheenjohtaja Hanna-Kaisa Siimestä (kuvassa oikealla) ensiluokkaisesti hoidetusta puheenjohtajakaudesta, joka jää mieliin lukemattomista onnistuneista tapahtumista ja kunnianhimoisista hankkeista.  

Kiitämme myös hallituskauttaan päättävää tiedottajaa Satu Toivosta niin viestintäpanostuksista kuin vastuunkannosta monissa tärkeissä hankkeissa. Kiitos myös Elina Das Bhowmikille ja Raili Rankiselle toiminnasta Vuosaari-Seuran hallituksessa.

Uusi hallitus aloittaa työnsä tammikuussa ja järjestäytyy ensimmäisessä kokouksessaan.

Uusi hallitus2019

Kuvassa vuoden 2019 hallitus: Christina Rappe (vas.), Kari Loman, Timo Virolainen, Matti Pöhö, Arja Sääksmäki, Anna-Maija Virta, Nimco Noor, Nina Ruuttu ja Sari Kumin. 

 

Edellinen artikkeliRamsinranta IV asemakaavahanke käynnistyy
Seuraava artikkeliJoulupolulla la 1.12. talven taikaa ja Helsinki-infoa