Nuoret tekevät Vuosaaren – taidepolku toukokuussa

0
679

KV INSTA2

Klockriketeatern on yhdessä vuosaarelaisten nuorten kanssa toteuttanut taidekokonaisuuden, joka johdattelee kävijän kokemaan Keski-Vuosaaren kävellen. Kätketty Vuosaari -taidepolku on osa Helsingin kulttuurikeskuksen Helsingin malli -hanketta.

Polun varrella kuullaan ja nähdään vuosaarelaisten nuorten tekemiä taideteoksia ajasta – menneestä, siirtymisestä, muistoista ja kaiken lopusta – muistuttaen samalla arkisen ympäristön ajallisista kerrostumista sekä kulttuuriperinnöstä.

Teokset ovat niin kirjoitelmia, videoinstallaatioita, äänimaisemia ja paikan päällä esitettäviä monologeja. Tule mukaan näkemään, kuulemaan ja kokemaan minkälaisia nuoria taiteilijoita Vuosaaressa on!

Taidepolun lähdöt ovat perjantaina 12.5., klo 17.00 & 17.30 (osana Ihmisen mittainen Vuosaari -tapahtumaa) ja lauantaina 13.5., klo 11.00 & 11.30, Vuotalolta (Mosaiikkitori 2).

Jotta kaikki kulkijat saisivat mahdollisimman paljon irti polusta, meidän on rajoitettava ryhmien kokoja. Tämän takia otamme vastaan ilmoittautumisia 10.5. mennessä osoitteeseen catariina.salo@gmail.com. Ilmoita nimesi ja mihin lähtöön haluat osallistua. Merkitse otsikkoon “Taidepolku, Vuosaari”.

Polun toteuttamiseen ovat osallistuneet Vuosaaren peruskoulu, Debora-hanke, Meri-Rastilan nuorisotalo, Vuosaari-Seura sekä Vuosaaren Lähiöasema. Helsingin malli -hankkeen tavoitteena on tasapainottaa ja monipuolistaa kaupunginosien taide- ja kulttuuritarjontaa.

Taidepolku on ilmainen ja kestää noin 2 tuntia.

Seuraa tapahtumaa instagramissa @katkettyvuosaari ja nettisivuilla www.klockrike.fi.

Lisätiedot ja haastattelut:

Julia Hovi

Projektikoordinaattori

julia.h.k.hovi@gmail.com

Edellinen artikkeliToimintakertomus 2016
Seuraava artikkeliLautakunta hyväksyi Meri-Rastilan ja Aromikujan asemakaavoja