Nyt on aika ilmoittautua kesän leireille!

0
720

Ilmoittautuminen kesän leireille, kursseille, päiväleireille ja retkille on alkanut. Helsingin nuorisoasiainkeskus ja järjestöt tarjoavat lähes parisataa kesätoimintoa helsinkiläisille lapsille ja nuorille kesällä 2009. Leiri-ilmoittautumisen lisätiedot löydät osoitteesta www.nuoriso.hel.fi/kesastadi.

Kesän leiritarjonnassa on valinnan varaa: on harrypotter-henkisiä leirejä, KesäInttiä Santahaminassa, kansainvälisiä työleirejä, liikunta- ja seikkailuaiheisia leirejä, hevosleirejä, selviytymisleirejä Hangon saaristossa ja leirejä teatterin ja musiikin ystäville. Suosituimmat leirit täyttyvät hetkessä, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä pian.

Leirit löytyvät myös Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen julkaisemasta Kesäpassista ja KesäStadi-esitteistä. Leirien lisäksi järjestetään muun muassa retkiä, päiväleirejä, kursseja ja avointa toimintaa. Kesäesitteitä jaetaan kouluilla maaliskuun aikana. Perinteisestä Kesäpassista löytyvät kaikki toiminnot iästä riippumatta, ja sitä jaetaan kaikille 1.-7.-luokkalaisille. KesäStadi, joka sisältää yli 13-vuotiaille tarkoitetut toiminnot, jaetaan 8.-9.-luokkalaisille ja lukiolaisille. Oman kesäesitteen voi hakea myös lähimmältä nuorisotalolta tai Nuorisotiedotuskeskus Kompassista (Malminkatu 2) viikosta 15 alkaen.

Loma-ajan toimintaa järjestävät Helsingin nuorisoasiankeskus ja pääkaupunkiseudun nuorisojärjestöt.

Lisätietoja ja kaikki kesän toiminnot löytyvät KesäStadi-sivuilta tai kysy lisää Jannike Mäkelältä (tiedottaja), p. 09 3108 9081 tai jannike.makela(at)hel.fi.

Edellinen artikkeliVuosaari-seuran viljelypalstatilaisuus 14.4. klo 18
Seuraava artikkeliFC Viikinkien kesän futiskoulu 2009