OmaStadi äänestys 1.-31.10.2019

0
854

OmaStadi on Helsingin tapa toteuttaa osallistuvaa budjetointia. Tänä vuonna ensimmäisen kerran Helsinki käyttää 4,4 miljoonaa euroa kaupunkilaisten ideoiden toteuttamiseen. Raha jakautuu alueittain asukasmäärän mukaan, ja viides-osa on varattu koko kaupunkia koskeviin ehdotuksiin.

OmaStadissa helsinkiläiset itse ideoivat, suunnittelevat ja päättävät miten kaupunkia muutetaan toimivammaksi ja hauskemmaksi.

Tutustu suunnitelmiin ja äänestä 1.-31.10.osoitteessa omastadi.hel.fi.

Sinä ja muut helsinkiläiset (tänä vuonna 12 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat) saatte äänestää kaupunkilaisten OmaStadiin tekemistä suunnitelmista. OmaStadissa voit äänestää valitsemallasi alueella ja koko Helsingissä. Äänestäjänä saat jakaa käytettävissä olevan määrärahan oman mielesi mukaan. Voit kannattaa äänelläsi useampaa suunnitelmaa. Äänestys tapahtuu verkossa osoitteessa omastadi.hel.fi. Jos tarvitset apua tai sinulla ei esimerkiksi ole verkkopankkitunnuksia, voit äänestää ja saada apua äänestyspisteissä mm. kirjastoissa. Tarkista kaikki tuetun äänestämisen paikat sekä tapahtumat osoitteesta omastadi.hel.fi.

Äänestä ja innosta muutkin mukaan! Eniten ääniä saaneet suunnitelmat toteutetaan.

Edellinen artikkeli”Reitti 2020” -vaellus Vuosaaresta Sipoonkorpeen la 28.9.2019
Seuraava artikkeliMuistutus Meri-Rastilan länsiosan asemakaavaehdotuksesta