Open Mic ja Sanonta -ilta Rastilan kartanolla

0
673

Mikrofoni

Vuosaaren kesäteatteri ja Cafe Monami toivottavat kevään tervetulleeksi järjestämällä Rastilan kartanolla (Karavaanikatu 4) vuoden ensimmäisen Open Mic -illan lauantaina 12.5. klo 18–23. Tervetuloa esittämään omaa musiikkia, runoja tai muita tarinoita!

Illan aloitusteemana on ”sanonnat eri kulttuureissa”. Sanontoihin keskittyvän osuuden lopussa voit myös osallistua kaikille avoimeen huomoristiseen tietovisaan sanontoihin liittyen, jossa palkintona 100€ lahjakortti Cafe Monamiin! Saavu siis ajoissa paikalle.

Illan ohjelma:

18.30 Sanonnat eri kulttuureissa

Illan aloittaa romaniyhdistyksen projektijohtajan Päivi Majaniemen esitys romanikulttuurin suullisesta sanonta- ja tarinaperinteestä, jonka jälkeen musiikkiesityksiä sanontoihin liittyen. Osuuden päättää humoristinen tietovisa, jossa palkintona voittajalle 100€ lahjakortti Cafe Monamiin!

20.00 Open Mic -lämmittelyesitys

Open Mic-iltaa lämmittelemään on kutsuttu mm. Ilosaarirockissa ja Maailma kylässä -festarilla esiintynyt muusikko ja koreografi Lévi Nean.

20.30 Open MIc!

Lava on vapaa esityksille. Tervetuloa esittämään omaa musiikkia, runoja tai muita tarinoita! Salissa PA. Kitara / kosketinsoittimet on saatavissa ennakkoon ilmoittautuneille. Ilmoittautumiset osoitteeseen annavuopala@gmail.com.

Illan emäntänä toimii Anna Vuopala Vuosaaren kesäteatterista. Luvassa siis hauska ilta kesän kynnyksellä! Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa!

Edellinen artikkeliItä-Helsingin oma festivaali ”EastFest” 14.–17.6.
Seuraava artikkeliLausunto Kallvikintien ympäristön suunnitteluperiaatteista sekä Merikorttikuja 6 asemakaavasta