Pormestari Vapaavuoren onnittelut Vuosaarelle Vuoden kaupunginosana

0
630

Vapaavuori 0153 nettiin Pertti Nisonen
”Vuosaari edustaa merellistä Helsinkiä upeimmillaan. Vuosaaressa asutaan meren, laajojen virkistysalueiden ja monipuolisten palveluiden äärellä. Aurinkolahti on helsinkiläisten oma Riviera.

Kaupunginosa on lukeutunut jo 20 vuoden ajan Helsingin asuntorakentamisen painopistealueisiin. Väkilukunsa perusteella se olisi Suomen 30. suurin kunta. Sen vahvuutena ovat viihtyisät ja monipuoliset asuinympäristöt kaupunkimaisesta kerrostaloasumisesta luonnonläheiseen omakotitalomiljööseen. Vuosaaren satama muodostaa yhden Euroopan moderneimmista logistiikkakeskuksista ja Suomen ulkomaankaupan pääväylän. Vuosaari on kansainvälisestikin hieno esimerkki elinvoimaisesta ja monikulttuurisesta kaupunginosasta.

Mikä sitten tekee Vuosaaresta vuoden kaupunginosan? Ehdottomasti huikean aktiiviset vuosaarelaiset, joista huokuu kotikaupunginosarakkaus sekä ylpeys omasta paikallisesta identiteetistä. Kukoistavan Vuosaaren elinvoima syntyy ennen kaikkea yhdessä tekemällä ja rohkeasti uutta kokeilemalla. Lämpimimmät onnitteluni kaikille vuosaarelaisille!”

Valokuva: Helsingin kaupunki / Pertti Nisonen 

Edellinen artikkeliVuosaaresta Vuoden kaupunginosa
Seuraava artikkeliElojuhlat Ilveskorvenpuistossa!