Punakiventien ja Lokkisaarentien alueella katutöitä

0
557

Kaupunki käynnistää katutöitä Punakiventien ja Lokkisaarentien alueella. Rakennushankkeen yhteydessä tehdään myös puistoraitteihin sekä valaistukseen liittyviä töitä Lokkisaarenpuistossa ja Selkälokinpuistossa. Työt alkavat suunnitelman mukaan marraskuussa ja valmistuvat syksyllä 2019.

Punakiventietä siirretään noin 300 metrin matkalla ja rakennetaan sillä osuudella pihakaduksi. Pihakadulle merkitään vieras- ja asiointipysäköintipaikkoja ja sille rakennetaan hidasteita. Pihakadulta on ajoyhteydet kadun varteen rakennettaviin uusin asuintaloihin ja pihakadun päätyihin rakennetaan kääntöpaikat. Katutöiden yhteydessä uusitaan myös kunnallisteknisiä järjestelmiä.

Lokkisaarentien kääntöpaikkaa kavennetaan ja sen itäpuolelle rakennetaan uusia poikittaisia kadunvarren pysäköintipaikkoja. Kadun eteläpuolelle rakennettaville uusille asuinkiinteistöille rakennetaan uudet tonttiliittymät. Myös Lokkisaarentiellä uusitaan kadun yhteydessä olevaa kunnallistekniikkaa.

Alueiden uudistaminen jatkuu vielä katujen ja puistoraittien valmistumisen jälkeen, sillä Lokkisaaren- ja Selkälokinpuistoja kunnostetaan 2020-luvun alussa.

Edellinen artikkeliSjökullan kahvio joulutunnelmissa 18.11.
Seuraava artikkeliKauneimmat joululaulut ja Sakarat Merimieskirkolla 8.12. ja 18.12.