Riina Dursun on vuoden 2014 vuosaarelainen

0
534

Vuoden 2014 vuosaarelaista ja kunniamaininnan saajia juhlittiin Kahvila Pokkarissa Vuotalossa tiistaina 16.12.

Vuosaari-Säätiön valtuuskunta valitsi syyskokouksessaan vuoden 2014 vuosaarelaiseksi kahvila Kampelan yrittäjän Riina Dursunin. Kahvilatoimen ohessa hän on ideoinut ja organisoinut suuren suosion saaneita tapahtumia, joihin on saatu mukaan niin yrityksiä ja yhteisöjä kuin tuhatmäärin innostunutta yleisöä sekä Vuosaaresta että kauempaakin.

Tuorein tällainen suurelle joukolle tarkoitettu tapahtuma oli 7.12. Uutelan alueella järjestetty Vuosaaren Joulupolku, lajissaan jo kolmas.

Pohjoisessa ostoskeskuksessa sijaitsevalle Vuosaaren lähiöasemalle Vuosaari-Säätiö antoi kunniamaininnan pitkäaikaisesta toiminnasta vuosaarelaisia monin tavoin palvelevana tukikohtana. Tämä asukkaiden yhteinen olohuone on yhteiskunnan ylläpitämää toimintaa, jota hoidetaan sekä Helsingin kaupungin että vapaaehtoisten voimin.

Toisen kunniamaininnan Vuosaari-Säätiö antoi Raili Sulannolle tunnustuksena aktiivisuudesta Vuosaari-Seuran palstaviljelytoiminnassa. Viimeiset neljä vuotta hän on vastannut yhteisten asioiden hoitamisesta Fallpakan palsta-alueella ja saanut siitä tyytyväisiltä viljelijöiltä runsaasti kiitosta.

Edellinen artikkeliVuosaaren pohjoisen ostarin laajennnustyö käynnistyy
Seuraava artikkeliHiihtäjät pääsivät jo laduille