Syksyllä paljon monipuolista kulttuuria kaikenikäisille Vuosaaressa

0
510

kulke.jpgItä-Helsingin XXVI Kulttuuriviikot yhteistyössä Helsingin kulttuurikeskuksen, Vuosaari-Seuran ja Vuosaaren seurakunnan kanssa tuottavat paljon ohjelmaa Vuosaaressa lokakuussa.

Vuotalossa konsertoivat torstaina 7.10. klo 18 Vuosaaren musiikkikoulun lapset ja 8.10. klo 18 soi Vuotalossa rytminen musiikki yhteistyössä Pop & Jazz Konservatorion kanssa. Molempiin konsertteihin on vapaa pääsy. Maanantain 11.10. päiväkodeille suunnatut nukketeatterit ovat jo täpötäynnä.

Tiistaina 12.10. järjestettävälle kirkkokierrokselle voi varata vielä paikan. Kulttuurikeskus Stoan parkkipaikalta klo 13 lähtevä tilausajo vie aluksi Helsingin vanhimpaan kirkkoon Östersundomiin. Siellä on tunnelmallinen yhteislauluhetki klo 13.30-14.00. Kierroksen seuraavana kohteena on Vuosaaren sataman Merimieskirkko, jossa on mahdollisuus kahvitteluun. Tilausajo maksaa 5 €. Oppaana on Anja Hinkkanen, jolle myös ilmoittautumiset 050 0850 788 tai anjahink@fidisk.fi

Columbuksen perinteinen kulttuuritori on 16.10. klo 11-14. Vuosaarelaiset järjestöt voivat ilmoittautua Anja Hinkkaselle.

Lauantai-iltana 16.10 klo 19 on myös kuorojen klubi-ilta Vuotalossa. Tule viihtymään kvartettien ja kuorojen pariin. Mukaan ovat jo ilmoittautuneet Puotin Laulu Vuoveikot, Sakarat jne. Saamme laulaa myös yhdessä. Liput ovat vain 5 €.

Sunnuntaina 17.10. klo 18 Vuosaaren kirkossa "Ilta skansissa" -konsertissa kuullaan sota-ajan muistojen lauluja ja lauletaan myös yhdessä Sakarat-laulupelimannien kanssa. Vapaa pääsy.

Itä-Helsingin Kulttuuriviikkojen ohjelma kokonaisuudessaan: www.kaupunginosat.net/itahelsinginkulttuuri

Myös Vuosaaren seurakunnalla on runsaasti ohjelmaa kulttuuriviikkojen aikana. Tarkemmat tiedot: www.vuosaarenseurakunta.fi

Vuosaari-Seuran jouluinen jäsenilta on perjantaina 3.12. klo 19 alkaen Rastilan kartanolla.

Joulumyyjäiset ovat Columbuksessa 4.12. Tapahtumaan tulee myöhemmin erikseen ilmoittautumisohjeet.

Vuotalon syksyn ohjelma kokonaisuudessaan: www.vuotalo.fi ja Stoan ohjelma: www.stoa.fi.

Edellinen artikkeliMenoX itään!
Seuraava artikkeliKielikahvila Vuosaaren kirjastossa – Finnish Language Café