Syyskokous Sjökullassa

0
589

Vuosaari-Seura ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Sjökullan torpalla (Harbonkatu 14, 00980 Helsinki) tiistaina 25.11.2014 klo 18.00. Kokouksessa käsitellään seuran sääntöjen määräämät asiat. Sjökullaan pääsee kävellen tai polkupyörällä suoraan pihaan. Henkilöautojen pysäköinti on Harbonkadulla. Bussilla 96 saavuttaessa Harbonkadun pysäkki.

Kokouskutsu liitteineen (esityslista, toimintasuunnitelma sekä talousarvio vuodelle 2015) on lähetetty sähköpostitse niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite on seuran jäsenrekisterissä. Näin säästyy myös postituskustannuksia. Postitse tekstit saavat enää ne, joiden sähköpostitiedot jostain syystä puuttuvat. Jotta saisit myös jatkossa tietoa kaikesta seuran toiminnasta (myös kesäaikaan kun Vuosaari-lehti ei ilmesty), ilmoitathan toimivan sähköpostiosoitteesi jäsenrekisterin pitäjälle: leena.rautakorpi@kolumbus.fi.

Ennen kokousta klo 17.30 alkaen tarjotaan kahvit ja näemme kuvaesityksen Sjökullan torpan pelastusoperaatiosta. Jäsenillä on mahdollisuus tehdä myös ostoksia. Saimme Rastböle-kirjasta loppupainoksen 50 kpl ja kirjaa myydään nyt tarjouksena jäsenille edulliseen 10 € hintaan. Myynnissä myös uusia led-avaimenperälamppuja Vuosaari.fi-merkinnällä 3 €. Muutamia 1700-luvun lopun merikarttoja on vielä jäljellä.

Sjökullan torpalla on kuluneen vuoden aikana ollut runsaasti tapahtumatoimintaa. Seuran jäsenet ovat myös lahjoittaneet perinnekasveja ja niiden siemeniä torpan pihan somistukseksi. Kävijämäärä on ollut yli 1000 henkeä. Koululaisvierailuja on ollut kuusi, turistivierailuja useampia ja vuokrauksiakin kiitettävästi. Tapahtumat kuten Vanhat puutarhakasvit, Pop-up ravintola, Helsinki- päivä, Aikamatka 50-luvun Rastilaan, Pikkujuhannus ja Taiteiden Yö ovat koonneet satamäärin ihmisiä.

Seura järjestää Kauneimmat joululaulut -tilaisuuden koko perheelle sunnuntaina 7.12. klo 16. Merimieskirkolla. Sakarat Laulupelimannit yhtyeineen laulattaa. Merimieskirkon kahvio ja joululahjapuoti ovat avoinna jo klo 14 lähtien sekä konsertin jälkeen. Vuosaari-Seura on samana päivänä mukana myös Vuosaaren Joulupolulla Uutelassa klo 12–17.

Vuosaari-Seuran Joulumyyjäiset ovat Kauppakeskus Columbuksessa lauantaina 13.12. klo 11–15. Myyntipöytiä on lähes 30. Kello 12 on joululaulutuokio kauppakeskuksen keskusaukiolla.

Edellinen artikkeliMeri-Rastilan kaupunkiuudistus käynnistyy
Seuraava artikkeliMuistutus Lokkisaarenpuiston asemakaavan muutoksesta