Talviuinti

Talviuintipaikka on nyt auki uimareille!

Paikka on Sjökullan torpan välittömässä läheisyydessä Sannan saunalla, Ison Kallahden uimarannan vieressä, Harbonkadun eteläpäässä. Käytössä on lämmitetyt pukuhuoneet kauniissa hirsirakennuksessa. Suihkuja ja saunaa ei valitettavasti ole, sillä rakennukseen on vesi saatavilla vain kesäaikaan. Uinti tapahtuu laiturilta, jonka päässä on sulana pidettävä avanto.

Alue on suljettu ja uintioikeus on vain kausilipun lunastaneille tai kertalipulla tuleville. Uiminen ei edellytä yhdistyksemme jäsenyyttä.

Tervetuloa rentoutumaan!


Kausilippu
Kausilippu on voimassa joulukuusta huhtikuun loppuun ilman käyntimäärärajoituksia (ensi syksynä talviuintikausi alkaa 1.10.2023 ja päättyy 30.4.2024). Kulku uintiin tapahtuu itsenäisesti käyttäen omaa kulkukorttia, jolla pääsee sisään alueen portista ja pukuhuonetilan ovesta. Kausilippu maksetaan etukäteen pankkitilille.


Kertalippu
Kertalipulla käynti on mahdollista keskiviikkoisin klo 17-21, jolloin paikalla on henkilökuntaa ohjeistamassa uintia. Muina aikoina kertalipulla käynti ei valitettavasti ole mahdollista. Kertalippu maksetaan paikan päällä kortilla mobilepayllä tai käteisellä (tasaraha, kiitos).


Hinnat
Kausilippu 30 € NYT TARJOUKSESSA LOPPUKAUSI 30.4.2023 ASTI HINTAAN 20 €
Kertalippu 5 €


Avoinna
Kausilipulla joka päivä klo 06-21 joulukuusta huhtikuun loppuun
Kertalipulla keskiviikkoisin klo 17-21


Kausilipun osto
Kausilippu ostetaan maksamalla kausilipun hinta 30 20 € ja avainkortin pantti 10 € (palautetaan avainkortin palauttamisen yhteydessä) eli yhteensä 40 € Vuosaari-Seura ry:n pankkitilille FI13 1544 3000 0014 25 käyttäen viitenumeroa 13.

Maksamisen jälkeen lähetä sähköpostia osoitteeseen talviuinti@vuosaari.fi ja kerro siinä nimesi, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoite, johon haluat ajantasaista informaatiota talviuintipaikasta.

Kausilipun/avainrannekkeen voi noutaa talviuintipaikalta keskiviikkoisin klo 17-21.


Lisätietoja
talviuinti@vuosaari.fi
Facebook ”Talviuinti Vuosaari”