Talviuinti

Talviuintipaikka on avattu!

Paikka on Sjökullan torpan välittömässä läheisyydessä Sannan saunalla, Ison Kallahden uimarannan vieressä, Harbonkadun eteläpäässä. Käytössä on lämmitetyt pukuhuoneet kauniissa hirsirakennuksessa. Suihkuja ja saunaa ei valitettavasti ole, sillä rakennukseen on vesi saatavilla vain kesäaikaan. Uinti tapahtuu laiturilta, jonka päässä on sulana pidettävä avanto.

Alue on suljettu ja uintioikeus on vain kausilipun lunastaneille tai kertalipulla tuleville. Uiminen ei edellytä yhdistyksemme jäsenyyttä.

Tervetuloa rentoutumaan!


Kausilippu
Kausilippu on voimassa lokakuun alusta huhtikuun loppuun ilman käyntimäärärajoituksia joka päivä klo 06-22. Kulku uintiin tapahtuu itsenäisesti käyttäen omaa kulkuranneketta, jolla pääsee sisään alueen portista ja pukuhuonetilan ovesta. Kausilippu (ja kulkurannekkeen pantti) maksetaan etukäteen pankkitilille.


Kertalippu
Kertalipulla käynti on mahdollista keskiviikkoisin klo 17-21, jolloin paikalla on henkilökuntaa ohjeistamassa uintia. Muina aikoina kertalipulla käynti ei valitettavasti ole mahdollista. Kertalippu maksetaan paikan päällä kortilla, MobilePayllä tai käteisellä.


Hinnat
Kausilippu 30 €
Kertalippu 5 €


Avoinna
Kausilipulla joka päivä klo 06-22 lokakuun alusta huhtikuun loppuun.
Kertalipulla keskiviikkoisin klo 17-21


Kausilipun osto
Kausilippu ostetaan maksamalla kausilipun hinta 30 € ja kulkurannekkeen pantti 10 € (palautetaan rannekkeen palauttamisen yhteydessä) eli yhteensä 40 € Vuosaari-Seura ry:n pankkitilille FI13 1544 3000 0014 25. Kirjoita viestikenttään niiden henkilöiden nimet, joille olet ostamassa kausilippua.
Kausilipun voi myös ostaa paikan päältä aina keskiviikkoisin klo 17-21. Maksu kortilla, MobilePayllä tai käteisellä.

Maksamisen jälkeen lähetä sähköpostia osoitteeseen talviuinti@vuosaari.fi ja kerro siinä nimesi, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoite, johon haluat ajantasaista informaatiota talviuintipaikasta.

Kausilipun/kulkurannekkeen voi noutaa talviuintipaikalta keskiviikkoisin klo 17-21.

Lisätietoja
talviuinti@vuosaari.fi
Facebook ”Talviuinti Vuosaari”