Toni Rossi ja Sinitaivas Vuosaaren kesäjuhlille

0
1022

Toni Rossi ja Sinitaivas pieni

Vuosaari-Seuran järjestämien Vuosaaren kesäjuhlien iltatapahtuma on tänä vuonna Ravintola Lähiössä Rastilan kartanolla lauantaina 16.8. klo 19–22. Musiikista huolehtii Toni Rossi ja Sinitaivas.

Toni Rossin musiikki on tyyliltään melodista ja rokahtavaa iskelmää. Ennen iskelmäuraansa Toni Rossi oli Peer Güntin ensimmäisen levyttäneen kokoonpanon kitaristi ja hän on laulanut usealla bändin levyllä. 1980-luvun lopussa perustettiin Sinitaivas, jonka nykyisessä kokoonpanossa ovat mukana Toni Rossi, Kari Kukkola, Jukka Viljamaa sekä Pete Parkkonen. Illan ohjelmassa on myös Vuosaaren Vuokon tai Veikon 2014 julkistaminen.

Vuosaari Junior Big Band pieni

Lauantain päivätapahtumassa Lohikäärmepuistossa klo 11–15 ovat mukana jo aiemminkin kesäjuhlilla esiintynyt Siina & Taikaradio sekä Stina Myllyksen johtamat Vuosaari Junior Big Band ja Krunikka Star Big Band. Paikalla lisäksi Vuosaaren VPK, lasten kotieläintarha, pomppulinna ym. Kesäjuhlien messutorilla on mukana suuri joukko vuosaarelaisia yhdistyksiä. Tarjolla on vohveleita, makkaraa, arpajaisia jne. Viime hetken ilmoittautumiset messutorille: anja.hinkkanen@gmail.com.

Sunnuntaina 17.8. on vuorossa Kansanmusiikkimessu kirkolla, Avoimet ovet Sjökullan torpalla sekä Vuosaari-vaellus Sjökullasta Broändaan. Hotelli Rantapuistossa on jumppatuokio ja hotellin galleriakäytävällä on kesäjuhliin liittyvä Reet Salosen Surrealistiset sisämaisemat -taidenäyttely. Rantapuiston Lobby baarissa on myös Happy Hour sunnuntaina. Kesäjuhlien koko ohjelma ilmestyy ensi viikolla Vuosaari-lehdessä sekä Vuosaari.fi-sivuilla.

Edellinen artikkeliVuosaari on kaunein kaupunginosa
Seuraava artikkeliTule mukaan Discantus-kuoroon