Tule mukaan Discantus-kuoroon

0
871

Vuosaarelaisen Discantus-kuoron uusi laulukausi on jälleen alkamassa.

Syyskauden suunnitelmissa on kaksi hyväntekeväisyyskonserttia, jotka pidetään Vuosaaren ja Kallion kirkoissa Lastensairaalan hyväksi ja joulukonsertti.

Kevätpuolella osallistutaan Suomen Naiskuoroliiton 70-vuotisjuhlien kuorokatselmukseen Lahdessa ja mahdollisesti Tampereen Sävel –tapahtumaan.

Jotta voisimme täysipainoisesti jatkaa laadukasta laulamista ja kehittyä edelleen taitavana naiskuorona, tarvitsemme riveihimme uusia, innokkaita laulajia. Kaipaamme erityisesti kirkkaita ensimmäisiä sopraanoita, mutta kaikki muutkin äänialat ovat tervetulleita joukkoomme.

Discantus on runsaan 30 laulajan nuorekas ja aktiivinen naiskuoro, joka 36-vuotisen toimintansa aikana on pitänyt monia konsertteja, esiintynyt erityisesti Itä-Helsingissä, mutta myös eri puolilla Suomea ja tehnyt kuoromatkoja ulkomaille. Discantuksen ensimmäinen äänite Säteitä vuodelta 2012 on saanut suuren suosion. Tältä levyltä soitettiinkin Yleisradion Faunin iltapäivässä 23. heinäkuuta Jukka Kankaisen säveltämä Kesäyö ohjelmassa, johon oli valittu esiintyjiksi vahvoja ja taitavia naisia.

Kuoroa johtaa taitava ja innostava Nina Melasalmi. Kuoron harjoituspaikka on Merirasti-kappeli Vuosaaressa, jossa joka torstaiset harjoitukset pidetään klo 18:30 alkaen. Kuoron ohjelmisto koostuu monipuolisesti sekä perinteisistä että nykysäveltäjien naiskuorolauluista niin vakavamman kuin kevyemmänkin musiikin saralta. Käy tutustumassa Discantuksen toimintaan kuoron kotisivuilla osoitteessa www.discantus.net ja facebookissa.

Discantus-kuoroon voit tulla osallistumalla pyrkijäisiin, jotka pidettiin Merirasti-kappelissa elokuun lopulla. Jos et päässyt paikalle pyrkijäisiin, mutta haluat tulla mukaan, ota yhteyttä nettisivujen kautta. Sieltä löydät myös lisää yhteystietoja.

Edellinen artikkeliToni Rossi ja Sinitaivas Vuosaaren kesäjuhlille
Seuraava artikkeliVuosaari-paitoja jälleen saatavissa