Uutiset Tapahtumat Kansallinen kaupunkipuisto Helsinkiin – NYT! -tapahtuma Oodissa

Kansallinen kaupunkipuisto Helsinkiin – NYT! -tapahtuma Oodissa

KKPH

Keskustelutilaisuus Helsingin luonto- ja kulttuuriympäristöistä sekä Helsingin kansallisen kaupunkipuiston suunnittelutilanteesta Keskustakirjasto Oodin (Töölönlahdenkatu 4) Maijansalissa perjantaina 8.3. klo 19–21.

Tilaisuuden alustajina ja keskustelussa ovat mukana muun muassa ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen, professori Maunu Häyrynen, ympäristöjohtaja Esa Nikunen, Ympäristötiedon foorumin toiminnanjohtaja Outi Silfverberg, Viher-Arkki Oy:n Hanna Tajakka, tietokirjailija Jarmo Nieminen ja Suomen Ladun toiminnanjohtaja Eki Karlsson. Paneelikeskustelussa on lisäksi mukana Helsingin poliittisia päättäjiä. Tilaisuuden ohjelma on luettavissa osoitteessa https://kaupunkipuisto.fi.

Tapahtuman järjestää Kansallinen kaupunkipuisto Helsinkiin! -liike yhdessä Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirin ja Keskustakirjasto Oodin kanssa. Kansallinen kaupunkipuisto Helsinkiin! -liikkeen päämääränä on saada Helsinkiin laaja idästä länteen ja etelästä pohjoiseen ulottuva uuden ajan urbaani kansallinen kaupunkipuisto.