Vuosaari-Seura tiedottaa 1/2013

0
518

Uuden vuoden alkaessa on aika kiittää vuosaarelaisia vuodesta 2012. Vuosaari-Seura palkittiin Neljän polven treffit -kilpailussa kunniakirjalla valtakunnan neljän parhaan yhteisön joukossa eri sukupolvia yhdistävän kulttuuritarjonnan ansiosta. Muut palkitut löytyvät Hämeenlinnasta senioriopettajien valokuvanäyttelyn aktiiveista, Turusta ”halikoira-projektin” toteuttamisesta ja Sodankylästä palvelutalon ja päiväkodin yhteistoiminnasta.

Elävä joulukalenteri toteutettiin viime vuonna ensi kerran ja kalenteri toteutetaan joulukuussa 2013 siten, että salaisuuksien verhoa paljastetaan ennalta hieman enemmän. Nyt kaikkiin vuosaarelaistapahtumiin ei suuri yleisö löytänyt. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille sekä polkujen toteutuksesta erityisesti Lea Purhoselle ja Mika Kostilaiselle. Joulumyyjäiset onnistuivat hyvin ja nekin ovat vuorossa taas 7.12. Columbuksessa.

Helsingin Energian Vuosaaren laitokset kutsuvat vuosaarelaiset vierailulle tiistaina 15.1. klo 17.30 -19. Tarjoilun ja turvallisuusmääräysten vuoksi ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä. Vuosaari-Seurasta pääsee 30 seuran jäsentä etuoikeutetusti mukaan. Ilmoittaudu 10.1. mennessä anja.hinkkanen@gmail.com tai tekstiviesti 0500 850 788. Bussi 78 tuo lähelle ja portilla on autoille vieraspaikoitus. Kokoontuminen klo 17.20 Helsingin Energian portilla (Käärmeniementie 6-8).

Tarinatupa kokoontuu Vuotalon Pokkarin kahvilassa 17.1. klo 13 suunnittelemaan kevätkauden toimintaa. Erityisesti toivotaan jäsenistömme keskustelu- ja muistelutilaisuuksia. Alkaneen vuoden muusta toiminnasta kerrotaan enemmän Vuosaari-Seuran hallituksen tammikuisen suunnitteluseminaarin jälkeen.

Palstatoimikunta toivottaa kaikille Porslahden ja Fallpakan palstaviljelijöille hyvää ja satoisaa uutta vuotta. Tammikuussa lähtee myös palstakirje kaikille viljelijöille. Kevättä odotellessa voi keskustella netissä viljelyasioista muiden palstaviljelijöiden kanssa Vuosaari.fi-sivujen palstaviljelyfoorumilla.

Edellinen artikkeliLähidemokratiaa Vuosaareen -hanke valittiin demokratiapilotiksi
Seuraava artikkeliPuotilan kartano myytiin