Vuosaari-Seura tiedottaa 1/2014

0
556

Vuosaari-Seuran hallitus järjestäytyi vuoden ensimmäisessä kokouksessaan sekä luonnosteli uutta kautta suunnittelupäivän puitteissa Sjökullassa.

Käytännössä toimintaa toteuttavat seuran eri toimikunnat ja työryhmät: jos olet kiinnostunut jäsenenä tulemaan mukaan kehittämään aktiivisesti seuran tapahtumia ja toimintoja, ota reippaasti yhteyttä toimikuntien ja työryhmien vetäjiin. Päivitetyt yhteystiedot löytyvät nyt Vuosaari.fi-sivuilta: Vuosaari-Seura > Yhteystiedot.

Sjökullaan kaffelle

Sjökullan torpalla (Harbonkatu 14) on avoimet ovet taas ensi lauantaina 8.2. klo 12-15. Kirjoja, postikortteja, pinssejä ja paitoja on myynnissä. Leivinuunikin lämpiää. Tervetuloa ulkoilun lomassa piipahtamaan kahville tai kuumalle mehulle.

Tarinoiva Vuosaari

Vuotalon teema alkaneelle vuodelle on Tarinoiva Vuosaari. Vuosaari-Seura on mukana yhteistyöhankkeessa yhdessä Metropolia ammattikorkeakoulun esittävän taiteen opiskelijoiden kanssa. Keskiviikkona 12.2. klo 15 pidetään Sjökullan torpalla ensimmäinen Tarinatupa.

Hankkeessa kerätään eri-ikäisten ja -taustaisen vuosaarelaisten tarinoita. Tule kertomaan miksi ja miten muutit Vuosaareen, mitä olet kokenut täällä, mitä kotikaupunginosa merkitsee sinulle. Pitempään asuneet voivat puolestaan vaikka kertoa, miten alue on muuttunut ja mitä muistoja eri paikoista on kertynyt.

Palstaviljelyasioita

Palstakirjeet ovat jo saapuneet viljelijöille ja palstavuokrat tulee maksaa helmikuun loppuun mennessä. Seuran viljelypalstatoimikunta toivoo, että kaikki ilmoittaisivat myös mahdollisesti muuttuneet sähköpostiosoitteensa. Mikäli haluatte luopua palstastanne, ilmoittakaa siitä Meri-Vuosaaren työttömien toimistoon p. 09 341 6291 tai sähköpostilla mvtry@kolumbus.fi. Jonottamassa kun on iso joukko uusiksi palstaviljelijöiksi haluavia.

Laskiaiskonsertti

Laskiaissunnuntaina 2.3. on Vuosaari-Seuran ja Vuosaaren seurakunnan yhteistyössä järjestämä Laskiaiskonsertti klo 18 Vuosaaren kirkossa (Satamasaarentie 7). Sakarat esittävät hauskaa laskiaisloruilua vanhojen lasten laulujen lomassa, Kantelettaresta nähdään ja kuullaan Maailman synty ja Miepä souan -runot.

Sipoosta ja Porvoosta vieraaksi tulee nuorten kansanmusiikin ammattilaisten Rosenfink-yhtye. Saamme siten tilaisuuden kuulla vuosaarelaisille tutun itäisen saariston ruotsinkielisiä kansanlauluja. Koko perheelle tarkoitettuun konserttiin on vapaa pääsy. Kolehti yhteisvastuukeräykselle.

Jäsenretki Pauligille

Toivotulle tutustumiskäynnille Pauligin tehtaalle 27.5. klo 13-15 pääsee kaksikymmentä seuran jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen: anja.hinkkanen@gmail.com tai tekstiviestillä 050 085 0788.

Edellinen artikkeliYleiskaavatyöpajoja Laiturilla
Seuraava artikkeliVuosaari-Säätiö