Vuosaari-Seura tiedottaa 1/2015

0
674

Vohveleita ja laivavisiitti

Laskiaissunnuntaina 15.2. Sjökulla torppa (Harbonkatu 14) on avoinna ulkoilijoille klo 14–16. Kahviossa on myynnissä torpan herkullisia vohveleita sekä kuumaa mehua. Tervetuloa!

Vuosaari-Seura järjestää seuran jäsenille tutustumisretken Vuosaaren satamassa Finnlinesin ro-ro-alukselle maanantaina 9.3. klo 11–13.15. Ilmoittautumiset 2.3. mennessä sähköpostitse: anja.hinkkanen@gmail.com tai tekstiviestillä 050 0850 788. Nimiluettelo tarvitaan, koska menemme satama-alueelle ja nousemme laivaan. Saat sitten vastauksen, jos mahdut mukaan.

Kokoontuminen klo 10.50 Hansaterminaalissa (bussin 78 päätepysäkki merimieskirkon vieressä). Ota mukaan henkilöllisyysasiakirja. Siirrymme bussilla suoraan laivaan, jossa tutustumme laivan palveluihin ja Itämeren matkailuun. Finnlines tarjoaa meille päivälounaan. Neljäkymmentä Vuosaari-Seuran jäsentä mahtuu mukaan.

Viljelypalstat

Talven selkä on nyt virallisesti taittunut ja Vuosaari-Seuran palstaviljelijät odottavat jo malttamattomasti kevätpuuhiaan. Palstamaksu tulee maksaa 28.2. mennessä Vuosaari-Seuran tilille FI47 1389 5000 0183 31. Viitekenttään fallpakkalaiset merkitsevät numeron 5458 ja porslahtelaiset numeron 4569. Mikäli maksajana on eri henkilö kuin viljelijä, niin viitekenttä on jätettävä tyhjäksi ja viestikenttään kirjoitettava palstan haltijan nimi ja palstan numero.

Albatrossin seurakuntasalissa 15.4. pidettävään viljelijöiden infotilaisuuteen palstalaisilla on mahdollisuus lähettää jo etukäteen mieltä askarruttavia viljelykysymyksiä kummankin palstan vetäjälle: fallpakkalaiset Raili Sulannolle, raili.sulanto@elisanet.fi ja porslahtelaiset Petri Lahtiselle, palsta.pete@gmail.com. Vetäjät toimittavat kysymykset sitten edelleen tilaisuudessa luennoitsijana toimivalle Gardenian puutarhuri Marianne Lönnbergille mietittäväksi.

Edellinen artikkeliKulttuurikeskus Sofiassa kansainvälinen tiedekonferenssi
Seuraava artikkeliLausunto Uudenmaan 4. vaihemaakuntakaavan luonnoksesta