Vuosaari-Seura tiedottaa 3/2013

0
663

Vuosaari-Seura järjestää yhteistyössä Vuosaaren seurakunnan kanssa Kalevala-konsertin sunnuntaina 3.3. klo 18 kirkolla. Inehmo-lauluyhtye laulaa suomensukuisten kansojen sävelin vanhaa perinnerunoutta. Sakaroiden hauskat Kanteletar-esitykset ja rekilaulusikermä sopivat kaikenikäisille. Konserttiin on vapaa pääsy. Kolehti kannetaan yhteisvastuukeräykselle.

Maaliskuun Tarinatuvassa tiistaina 5.3. klo 17.30 Kahvila Pokkarissa on aiheena Vuosaaren nimistön historia. Tarinatuvat ovat jäsenistölle avoimia tilaisuuksia.

Palstaviljelyasioita

Palstamaksut pitää maksaa helmikuun loppuun mennessä. Jos maksuasioissa on jotain kysyttävää, voi ottaa yhteyttä Meri-Vuosaaren työttömiin, 09 341 6291, mvtry@kolumbus.fi.

Kevään infotilaisuus viljelijöille kahvitarjoiluineen pidetään vanhan tavan mukaan Albatrossin seurakuntasalissa keskiviikkona 17.4.2013 alkaen klo 18. Sähköpostiosoitteita ja niiden muutoksia voi lähettää Fallpakka: raili.sulanto@elisanet.fi ja Porslahti: petri.lahtinen@welho.com.

Kevätkokous lähestyy

Vuosaari-Seuran kevätkokous järjestetään tiistaina 23.4. Sjökullassa. Jäsenistö saa kutsun ja kokousmateriaalia sähköpostitse. Jäsenmaksulomake 15 € vuodelle 2013 lähetetään samalla. Ne, jotka eivät ole antaneet sähköpostiosoitettaan, saavat vielä perinteisen kirjeen.

Jos mitään postia ei huhtikuussa ei kuitenkaan tule ja olet unohtanut maksaa jäsenmaksusi jo useana vuotena, sinut on poistettu jäsenrekisteristä. Ikävän asiantilan voi onneksi korjata helposti maksamalla jäsenmaksun ja antamalla yhteystiedot jäsenrekisterin ylläpitäjälle. Ohjeita jäsenmaksun maksamisesta löytyy Vuosaari.fi-sivuilla Vuosaari-Seuran osiossa.

Jäsenretki Tuusulaan ja nukketeatterikurssi

Kulttuuriretki Vuosaari-Seuran jäsenille tehdään keskiviikkona 24.4. klo 12.30 -17.30 Halosenniemeen ja Villa Kokkoseen. Villa Kokkosessa on musiikkituokio ja kahvitarjoilu. Retki maksaa 40 €. Kulttuuriretken osallistujat saavat aimo annoksen tietoutta Tuusulan Rantatien kulttuurihenkilöistä ja Alvar Aallon suunnitteleman Villa Kokkosen vaiheista . Ilmoittautuminen 15.4. mennessä anja.hinkkanen@gmail.com. Mukaan mahtuu vielä 20 jäsentä. Korsisaaren linja hakee Mosaiikkitorilta ja paluu on myös Vuosaaren metroasemalle.

Kouluikäisten nukketeatterikurssille 5.-7.6. Sjökullassa mahtuu 10 osallistujaa. Kurssimaksu on vain 10 €. Ilmoittautuminen anja.hinkkanen@gmail.com.

Edellinen artikkeliMuistutus Vuosaaren Meri-Rastilan länsirannan osayleiskaavaehdotuksesta
Seuraava artikkeliKallahdenniemen uutta hoito- ja kehittämissuunnitelmaa valmistellaan