Vuosaari-Seura tiedottaa 3/2014

0
803

Sjökullan kalastajan herkut

Ravintolapäivänä lauantaina 17.5. avautuu ensimmäistä kertaa Vuosaari-Seuran oma Pop Up -ravintola Sjökullan kalastajatorpalla (Harbonkatu 14). Sjökulla on avoinna klo 13–15.

Lipstikkakeitto (3 €) valmistetaan oman yrttimaan tuoreesta lipstikasta, perunasta ja sipulista. Keiton kera tarjotaan ruisleipäpala. Savustettu lohi (8 €) valmistetaan torpalla. Annokseen kuuluu pestoperunat ja tomaatti. Jälkiruoaksi (2 €) vohveli ja kahvi. Kalastajan herkkuja tarjotaan niin kauan, kun niitä riittää. Tervetuloa lounaalle Sjökullaan!

Taimimyyntiä viljelypalstoilla

Vuosaari-Seuran Fallpakan ja Porslahden viljelyalueilla ovat nyt kaikki vapaat palstat vuokrattu. Palstajonoon ilmoittautumalla on mahdollisuus saada palsta joskus myöhemmin. Ilmoittautumiset: mvtry@kolumbus.fi.

Sunnuntaina 25.5. tulee Tertun Taimi ja Kukka myymään kaikenlaisia taimia (kukkien, juureksien, yrttien ym.) Siemenperunoitakin on mahdollisuus ostaa kilon pussukoista alkaen. Taimimyynti on tarkoitettu palstalaisten lisäksi myös ulkopuolisille henkilöille. Maksuvälineenä kelpaa käteinen sekä pankkikortti ja myynti alkaa Fallpakassa klo 10 ja Porslahdessa klo 14.

Retket Ainolaan ja Porvooseen

Pauligin retki tiistaina 27.5. on täynnä. Kokoontuminen klo 13 tehtaan aulassa (Bussi 78, autopaikoitus pihassa).

Kulttuuriretki Ainolaan ja Syvärannan Lottamuseoon tehdään keskiviikkona 28.5. Lähtö Mosaiikkitorilta klo 9.30 ja paluu samaan paikkaan noin klo 13.15. Hinta 40 € (lapset 30 €) sisältää tilausajon, opastukset ja sisäänpääsyt Ainolassa ja Syvärannassa. Varaa tasaraha. Keittolounas lottakahviossa sisältyy hintaan. Ilmoittautuminen 19.5. mennessä.

Piipahdus kesäiseen Porvooseen tiistaina 10.6. Lähtö myös Mosaiikkitorilta klo 10 ja paluu klo 14. Matkalla käymme Sipoon kirkossa ja Porvoon Tuomiokirkossa. Vapaata aikaa ostoksiin ja kahvitteluun Porvoon vanhassa kaupungissa. Hinta 20 € sisältää tilausajon ja opastuksen. Lapset 5 €. Varaa tasaraha. Ilmoittaudu 5.6. mennessä.

Ilmoittautumiset molempiin retkiin: anja.hinkkanen@gmail.com tai tekstiviesti 050 085 0788.

Helsinki-päivän aamukahvit

Helsinki-päivänä torstaina 12.6. klo 9–11 ilmaiset pullakahvit hanurimusiikin kera Sjökullassa. Kahvituksen tarjoaa Helsingin kaupunki ja järjestää Vuosaari-Seura.

Edellinen artikkeliLausunto Helsingin Energian biopolttoaineiden käytön lisääminen Helsingin energiantuotannossa -hankkeen ympäristövaikutusten arviointiselostuksesta
Seuraava artikkeliVuokkoretkellä Mustavuoressa