Vuosaari-Seura tiedottaa 8/2012

0
594

Lämmin kiitos kaikille yhdistyksille ja kävijöille, jotka olitte mukana toteuttamassa Vuosaaren kesäjuhlia 18.-19.8. Kiitos myös Vuosaaren apteekille arpajaisvoitoista. Arpajaisten tuotto käytetään Sjökullan tapahtumatoimintaan. Esimerkiksi lasten nukketeatterityöpaja uusitaan ensi kesänä.

Lohikäärmepuiston koko perheen tapahtumassa oli hyvä tunnelma ja osallistujiakin oli arviolta 2000 henkeä. Oli hienoa, että saimme myös vuosaarelaiset partiojärjestöt mukaan.

Rastilan kartanon illassa nautittiin Saseka Housebandin mainiosta musiikista ja iltapalasta. Sunnuntain kansanlaulumessu oli juhlava. Vuosaari-vaellus Sjökullasta Skataan kokosi sateesta huolimatta yli 30 henkeä. Vaellus toteutetaan uudelleen lauantaina 6.10.

Yhdistykset pääsevät esittäytymään seuraavan kerran Columbukseen lauantaina 13.10., klo 11-14. Koska paikkoja on rajoitetusti, pyydämme ennakkoon ilmoittautumiset: anja.hinkkanen@gmail.com. Joulumyyjäisiin lauantaina 8.12. kello 11-15 otamme tänä vuonna vain Vuosaari-Seuran jäseniä pöytineen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Fallpakan Syyspläjäys

Vuosaari-Seuran Fallpakan palstaviljelyalueella on viljelijöille tarkoitettu Syyspläjäys-tapahtuma sunnuntaina 2.9. klo 14-16. Palstalaisilla on tilaisuus päästä eroon mahdollisesta liikatuotannostaan antamalla tai vaihtamalla toisten palstalaisten kanssa tai myymällä kohtuuhinnalla vaikkapa ohikulkijalle.

Tarjolle voit myös tuoda kukkia, kukkien juurakoita ja siemeniä. Tapahtumassa on myös mahdollisuus jakaa hyväksi todettuja reseptejä palstoilla viljellyistä tuotteista. Jos rajatolppasi puuttuu, saat materiaalin ja ohjeistuksen tolpan junttaamiseen. Kahvitarjoilua.

Tulevia tapahtumia

Muistutamme jo ennakkoon myös seuraavista syksyn tapahtumista Vuosaaressa:

Meriharjun Luontotalon syystapahtuma on sunnuntaina 16.9. klo 10-15 Uutelassa: Lettukestit – WDC-ruokatyöpaja koululaisille, tavaranvaihtotori, Oivallusten näyttely, kahvila ym.

Lokakuun kulttuuriviikonlopussa Vuotalossa 12.-13.10. on lasten ja nuorten konsertteja sekä Kuorojen klubi Helsinki 200-vuotta pääkaupunkina -teemalla. Vuotalon esitteestä löytyvät tarkemmat tiedot.

Tiistaina 16.10. klo 13 lähtee kulttuurikiertoajelu Mosaiikkitorilta. Käymme mm. Östersundomin kirkolla. Bussimaksu on 5 e. Ilmoittautuminen Anja Hinkkaselle tekstiviestillä: 0500 850 788.

Vuosaari-Seuran Tarinatupa kokoontuu kesätauon jälkeen taas maanantaina 17.9. klo 17.30-19 Sjökullan torpalla tunnelmallisesti kynttilän valossa ja kahvia nauttien. Olisi mukava saada mukaan varttuneita vuosaarelaisia tarinoineen. Tervetuloa!

Hyvää alkavaa syyskautta,

Vuosaari-Seuran hallitus

Edellinen artikkeliVuosaari-Seura tiedottaa 7/2012
Seuraava artikkeliNeljän polven treffit Vuosaaressa