Vuosaari-Seura tiedottaa 9/2013

0
506

Vuosaari-Seuran syyskokous pidettiin tunnelmallisessa miljöössä Sjökullan torpalla 29.10. Puhetta johti Eija Loukoila. Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2014 hyväksyttiin.

Seuran puheenjohtajaksi valittiin edelleen Anja Hinkkanen. Uusiksi jäseniksi hallitukseen valittiin Anna-Maija Virta ja Matti Pöhö.

Sjökullassa tapahtuu

Ensi lauantaina 9.11. Sjökullassa (Harbonkatu 14) lämpenee taas torpan vanha leivinuuni seuran jäsenten iloksi klo 13. Neljä ensimmäiseksi ilmoittautunutta leipojaa mahtuu mukaan. Leivontamaksu on 5 euroa per jäsen. Leipojat tuomat omat taikinat ja puurot ym.

Leipoa voi piirakoita, pizzoja, leipiä ym. Perusleivontavälineet löytyvät talosta. Jo klo 12 voi tulla valmistelemaan. Ilmoittautuminen sähköpostitse: petrie.lahtinen@gmail.com. Myös kaikki muut ovat luonnollisesti tervetulleita piipahtamaan Sjökullassa vaikka ulkoilun lomassa kahvilla klo 12-15.

Joulumyyjäiset

Seuran jäsenten joulumyyjäispaikat varattiin täyteen jo syyskuun alussa. Columbuksen keskikäytävä ja Citymarketin aula täyttyvät 7.12. klo 11-15 iloisesta jouluhälinästä yli 30 myyjän touhutessa. Kello 12 esiintyvät Tiernapojat ja klo 13 laulavat Vuo-Veikot. Myös vuosaarelaiset koululaiset sekä Viikinkien pikkutontut hyörivät mukana.

Uutelan joulupolku

Vuosaari-Seura on mukana Uutelan joulupolulla 8.12. Tiernapoikien esityksellä klo 15. Siitä voi mainiosti jatkaa klo 16 Merimieskirkon Sakaroiden joulukonserttiin. Koko perheen kauneimpien joululaulujen päätteeksi on kiinnostuneille tarjolla myös hartaushetki. Merimieskirkolta löytyy myös jouluinen lahjapöytä glögitarjoiluineen.

Edellinen artikkeliIlveskorven puisto täytti 15 vuotta
Seuraava artikkeliMeri-Rastilan kaava hyväksyttiin lautakunnassa