Vuosaari-Seura tiedottaa 9/2015

0
497

Unelmieni Vuosaari

Suosittu Vuosaaren Joulupolku oli Uutelassa tänä vuonna jo neljättä kertaa. Vuosaari-Seuran joulupolkupisteellä oli teemana Unelmieni Vuosaari, jota ideoitiin lukuisten tekstien ja piirustusten kautta.

Suurin osa unelmista tuli joulupolulla runsaana vaeltaneen pikkuväen kynästä, mutta myös useat aikuiset tarttuivat kynään. Erään joulupolkuilijan mielestä Vuosaari tosin on jo nyt täydellinen, eikä siinä siten ole enää mitään parannettavaa.

Vuosaareen unelmoitiin vuoden ympäri aurinkoa, rauhaa ja rakkautta, erilaisuutta, lämmintä ilmaa ja puhdasta luontoa, iloisia ihmisiä ja turkoosia merta. Haluttiin myös kauniita palmuja, vesipuisto, jättijoulukuusi, pilvenpiirtäjä ja parempaa kouluruokaa.

Jalkapallohallia, huvipuistoa sekä curling-rataa mielittiin Vuosaareen useamman joulupolkuilijan papereissa. Myös isompaa uimahallia, ratsastustallia ja hyviä siistejä grillipaikkoja kaivattiin. Toiveissa oli lisäksi HopLop-seikkailupuisto, kiipeilyseinä, paintball-metsäpelikenttä sekä parkour-rata, hyppytorni ja Karkkivuosaari.

Hieman arkisemmissa unelmissa toivottiin lisää vaatekauppoja, kodinkoneliike sekä parempia liikenneyhteyksiä erityisesti jäähallin ja liikuntapuiston suuntaan. Myös lähibusseille eli palvelulinjoille esitettiin laajempaa liikennöintiä myös viikonloppuisin. Uudelle runkolinja 560:lle haaveiltiin pysäkkiä Vuosaaren kirkon kohdalle.

Vuosaari-Seura tallentaa kaikki unelmat jatkotoimia varten. Joulupolulla laadittuja hienoja piirustuksia on esillä Sjökullassa (Harbonkatu 14) loppiaiskeskiviikkona 6.1. klo 13–16, jolloin ulkoilijat voivat piipahtaa torpalle kahville tai mehulle.

Vuosaari-Seura toivottaa kaikille vuosaarelaisille riemullista Joulua ja onnellista uutta vuotta 2016!

Edellinen artikkeliMuseovirasto esittää Vartiosaaren suojelua
Seuraava artikkeliRastilan uusissa asunnoissa yhteiskäyttöautoja