Vuosaari-Seuran matkassa Berliiniin – lähtö laivalla omasta satamasta

0
568

Vuosaari-Seura ry järjestää 50-vuotisjuhliensa kunniaksi hauskan ja kiinnostavan matkan Pohjois-Saksaan 4.10.– 9.10 2016. Matkan pääkohde on Berliini.

Aikaisemmin suunnittelemamme ja ilmoittamamme syyskuinen matka Berliinin peruuntui hotellipulan vuoksi. Nyt on tarjolla uusi, 4.10. 2016, Vuosaaresta alkava matka. Jos toimimme reippaasti saamme hotellivaraukset Berliiniin!

4.10. matkalla on suunnitteilla lisämaksusta Festival of lights -iltaretki tai The One Grand Show’n ensi-ilta (maailmanluokan show, jossa mm. Gaultierin asuja ym.) sekä Berliinin TV-torni ja DDR-museo. Retkien hintatiedot ja tarkempi sisältö vahvistuvat myöhemmin. Matkan hinta on sama kuin olisi ollut aikaisemmalla lähtöpäivällä.

Ilmoittautumiset toukokuun aikana Vuosaari-Seuran puheenjohtajalle anja.hinkkanen@gmail.com. Maksutiedot saat ilmoittautuessasi.

Kristina Cruises on tehnyt Vuosaari-Seuralle edulliset tarjoushinnat:

2 hh A-luokka, erilliset vuoteet: Jäsenet 785, ei jäsenet 800/henkilö

2hh  A-luokka 16m2, parivuode: Jäsenet 865, ei jäsenet 870/henkilö

2hh  B-luokka sisähytti: Jäsenet 645, ei jäsenet 665/henkilö

1hh  B-luokka 815 €/henkilö

Scwerinissä ja Berliinissä keskustassa siisti, nykyaikainen hotelli

Berliini, Schwerin & Wismar 5 yötä

Aikataulu:

ti 4.10. Lähtö Helsingistä, Vuosaaren satamasta klo 17.00


ke 5.10. Päivä merellä. Brunssi ja illallinen. Tieto- ja viihdeohjelmaa merimatkan aikana. Laiva saapuu Travemündeen klo 21.30. Matka linja-autolla Schweriniin (n. 1,5h), majoittuminen hotelliin.

to 6.10. Aamiaisen jälkeen Schwerinin kaupunkikiertoajelu ja vierailu satumaisessa Schwerinin linnassa. Siirtyminen bussilla Berliiniin (n. 3h). Nautimme lounaan berliiniläisessä ravintolassa, jonka jälkeen vapaa-aikaa Kurfürstendammilla, kuuluisalla ostoskadulla. Siirtyminen bussilla keskustahotelliin, majoittuminen ja illallinen perinteisessä saksalaisravintolassa.

pe 7.10. Aamiainen hotellissa. Kaupunkikierros Berliinissä. Lisämaksusta mahdollisuus vierailuun Berliinin suosituimmissa kohteissa; TV-tornissa ja DDR-museossa. Vapaa-aikaa Berliinissä. Bussimatka Berliini – Wismar (n. 4 h) ja illallinen Wismarin vanhankaupungin ravintolassa. Illallisen jälkeen paluu Travemündeen, missä laiva odottaa.

la 8.10. Laiva lähtee klo 3.00. Päivä merellä. Brunssi ja illallinen laivalla. Tieto- ja viihdeohjelmaa päivän mittaan. Illallisen jälkeen KC-matkanjohtajan järjestämää ohjelmaa.

su 9.10. Aamiainen laivalla. Paluu Helsinkiin, Vuosaaren satamaan klo 9.30. (Maihinnousu n. 45 min saapumisajan jälkeen).

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun.

Edellinen artikkeliMielipide Lohiniemenrannan asemakaavahankkeen uudesta osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta
Seuraava artikkeliSade ei haitannut Vuosaaressa Mustavuoren perinteistä vuokkoretkeä lauantaina 14.5.