Vuosaari-toimikunnan uutisia

0
574

Vuosaari-toimikunta piti kevätkauden viimeisen kokouksensa 14.6. Punakiventien koululla. Tilaisuuden keskeinen keskustelun aihe oli lauantaina 2.9. Vuosaaren koululaisille järjestettävä harrastuksiin tutustumispäivä. Aiemmin harrastemessujen nimellä kulkenut tapahtuma tekee paluun uudistetulla konseptilla.

Päävastuun suunnittelusta on ottanut toimikunnan lapset ja nuoret -työryhmä, jossa on mukana mm. nuorisotoimen ja koulujen edustajia. Kaikilla Vuosaaren peruskoululaisilla on tuolloin lauantaina koulupäivä, jonka aikana harrastusten esittelyä tapahtuu mm. Vuotalossa, Kartanon kentällä, Urheilutalolla ja Mosaiikkitorilla, jossa viimeksi mainitulla koulujen vanhempainyhdistyksillä ja muillakin järjestöillä voisi mahdollisesti olla myynti- ja esittelypöytiä.

Päivän aikana järjestetään mm. Vuosaaren koulujen välinen jalkapalloturnaus. Liikkeellä on lähes 4000 koululaista, osa opettajien ja jotkut mahdollisesti vanhempiensa kanssa. Tapahtuman tavoitteena on, että mahdollisimman moni koululainen löytää itselleen mieluisen harrastuksen. Mukana järjestelyissä on monia eri tahoja suunnittelemassa ja tekemässä päivästä mielenkiintoisen ja monipuolisen tapahtuman.

Tulevan elo-syyskuun aikana Vuosaaressa järjestetään ainakin kuusi erilaista yleisötapahtumaa, joiden lisäksi elokuussa 12.8. startataan Puotilassa Varjagi-festivaaleilla, jossa on mahdollisuus tutustua myös Sotka-viikinkilaivaan. Vuosaari-toimikunnan ensimmäinen syksyn kokous päätettiin pitää keskiviikkona 2.8. klo 18 osoitteessa Punakiventie 4.

Edellinen artikkeliNuorten Blogi (6) Vuosaaresta maailmalle/Från Nordsjö till världen
Seuraava artikkeliNuorten blogi (7) Kahvila Torpan ikkunan takaa/på svenska/In english/Afka somali/По русски