Vuosaari.fi -tilastoa

0
679

Vuosaari.fi-sivut ovat kävijämäärältään Helsingin kaupunginosasivujen kärkipäässä ja kävijät ovat palautteissan olleet tyytyväisiä sivustoon. Etusivun tiedot ovat pysyneet hyvin ajantasaisina omasyöttötoiminnon [ilmoita tapahtumasta] ansiosta. Vuosaari-Seuran nettitoimikunta vastaa sivujen ylläpidosta ja tarvittaessa voit ottaa helposti yhteyttä toimikunnan jäseniin [ota yhteyttä] yläpalkin napista.

 

Syystalvella 2007 kaikki kaupunginosasivut siirtyivät Mambo järjestelmästä Joomlaan ja tuolloin sivuihin tuli paljon parannuksia, jotka kaikki eivät näy käyttäjille, mutta helpottavat ylläpitäjien elämää.

Etusivulla vasemmassa alalaidassa on laskuri joka osoittaa 630973 kävijää [27.8.2009]. Luku kertoo muutoksen jälkeisen kävijämäärän, joten oikea määrä lienee päälle 800000.

Hakumerkinnöistä, joilla on sivuille löydetty kiinnitti erityistä huomiota että todellakin on tiedetty minne ollaan hakemassa.

Top Ten: 1. vuosaare, 2. vuosaaren, 3.helsingi, 4.osaari, 5. nbsp, 6. vuosaar, 7. hels, 8. vuosaari, 9. aari, 10. rastila

Edellinen artikkeliRetkelle Mustavuoreen
Seuraava artikkeliVuosaari.fi-sivuston Facebook-ryhmä