Vuotalon tapahtumia lokakuussa

0
777

vuota_pieni.jpgVuotalossa on lokakuussa monipuolista ohjelmaa. Kulttuurin nälkäisille on tarjolla konsertteja, teatteria, tanssikoulu ja paljon muuta. 

Vuotalon Jazz-lauantai: Drum Battle – Rumputaistelu
la 9.10. klo 19, liput 11/9 €, klubi-ilta, A-oikeudet, ovet avataan klo 18.30
Huippuluokan rumpalit Jartsa Karvonen ja Mikko Kaakkuriniemi soittavat kilpaa orkesterin säestyksellä Vuotalon Jazz-lauantaissa. Molemmat näyttävät taitonsa illan mittaan erikseen ja yhdessä. Luvassa on virtuoosimaista rumpujen soittoa ja käsin kosketeltavaa tunnelmaa. Säestäjinä Mikko Mäkinen, saksofonit/huilu, Hannu Rantanen, basso Jussi Fredriksson, piano.

Koop Arponen & Metropolia Big Band
la 30.10. klo 19, Liput 12/10 €
Vuotalossa nähdään valovoimainen nuori tähti, kun vuoden 2008 sympaattinen Idols-voittaja Koop Arponen nousee lavalle Metropolia Big Bandin solistina. Koop on maininnut suosikkiartistikseen mm. Elvis Presleyn ja tänä iltana kuullaankin musiikkia Elviksestä Frank Sinatraan -Koopin omaa tuotantoa unohtamatta. Kapellimestarina Antti Rissanen.

Senioritiistai, Forssan teatteri: Päällystakki
ti 19.10. klo 14, liput 4 €
Forssan teatterin moderni uudelleentulkinta Nikolai Gogolin klassikkonovellista.  Tapahtumapaikkana pankki, pääosassa väheksytty virkailija Akaki Akakijevitš. Tarinan edetessä Akakin kulahtanut palttoo vaihtuu rahallisen menestyksen myötä Armanin huippuluomukseen. Ja aivan kuten Gogolin novellissa, päällystakki ja sen tuoma elämänmuutos koituvat tälläkin kertaa pikkuvirkamiehen kohtaloksi. Maailman lait ja toimintaperiaatteet ovat muuttuneet käsittämättömiksi, silti ihminen etsii entiseen tapaan onnea ja rakkautta. Miten siis on – istuuko sinun päällystakkisi hyvin?

ohjaus Pekka Lara

Neljän erilaisen tanssiryhmän säihkettä lavalla.
pe 22.10. klo 18.30, liput 10/7 €
Marokkolaista, intialaista, bulgarialaista, romanialaista sekä suomalaista tanssia. Esiintyjinä itämaisen tanssin osaaja, tanssiryhmä Isis, intialaisiin tansseihin erikoistunut Bolly Beat Dancers, Itä-eurooppalaista väriä tunnustava Frunza sekä supisuomalainen kansantanssiryhmä Katrilli. Katrilli tuo mukanaan myös pelimannit, jotka antavat showlle potkua ja poljentoa.

Tervetuloa opettelemaan suomalaisten kansantanssien ja muiden maidenperinnetanssien askelia Vuotalon maksuttomaan minitanssikouluun! Opettajinaperjantaisen Neliväriset askeleet –tanssitapahtuman tanssijoita. Paria ei tarvita.Ei myöskään aiempaa tanssiosaamista. Rohkeasti mukaan! Sopii kaikenikäisille, sekä miehille että naisille. Neliväriset askeleet, Yhden iltapäivän tanssikoulu

Vuotalo myös Facebookissa www.facebook.com/VuotaloTiedotus

 

Edellinen artikkeliAntoisaa vapaaehtoistyötä lasten parissa
Seuraava artikkeliTaiteen Teemapajat Vuosaaren Villa Lill-Kallvikissa