Yleisöristeilyjä Söderskärin majakalle Vuosaaresta

0
668

2007-08-19-14-18-54__Kopio_450_pix.jpgTule tutustumaan kauniiseen, ensi vuonna 150 vuotta täyttävään, Söderskärin majakkaan Porvoon ulkosaaristossa ja viettämään rento päivä merellä. Kelien salliessa seilaamme myöhään syksyyn.

Söderskärin majakan oma alus Marival II tekee yleisöristeilyjä majakalle Vuosaaresta. Seuraava lähtö on lauantaina 27.8. Hiekkajaalanrannasta klo 11 ja paluu Vuosaareen klo 16. Säävaraus.

Majakan omalla Marival II -aluksella tarjolla 1,5 tunnin merimatkan aikana erilaisia virvokkeita, makeita ja suolaisia herkkuja sekä A-oikeudet.

Lähtö Hiekkajaalanrannasta Vuosaaresta la 27.8. klo 11.00

Söderskärissä opastettu majakkakierros, jonka aikana kuulet kertomuksia majakan historiasta ja majakanvartijoiden elämästä. Lisäksi aikaa vapaaseen liikkumiseen saaressa, voit poiketa vaikka Söderskärin majakkapuodissa ja nauttia herkullisia lettuja Cafe Södessä.

Paluu takaisin Vuosaareen la 27.8. klo n. 16.00

Muista kamera, kelinmukainen vaatetus ja tukevat kengät. Säävaraus.

Hinta: 39 € aikuinen, 20 € lapsi (7-16 v) sisältää risteilyn ja opastuksen majakassa.

Varaukset puh. 0400 856 544 – suosittu kohde, tee varaus pian!

PS. Muuna aikana Marival II risteilee tilauslaivaravintolana pääkaupunkiseudun, Sipoon ja Porvoon saaristoissa ja on varattavissa erilaisiin juhliin ja tapahtumiin niin yrityksille kuin yksityishenkilöille.

http://www.marival.fi
http://www.soderskar.fi

Edellinen artikkeliJuhannustanssit jatkuvat elokuun loppuun asti
Seuraava artikkeliItä-Helsinki-palkinto Vuosaaren kesäteatteriyhdistykselle