Yritysrekisterin palvelut esittelyssä: Vuosaaresta löytyy monenlaisia vapaa-ajan palveluita

0
1097

Syksyn alkaessa moni miettii  uuden harrastuksen aloittamista. Yritysrekisteristä löytyy liikuntaan ja vapaa-aikaan  monenlaisia palveluita. Lähipalveluihin matka on lyhyt ja harrastusta on helpompi jatkaa myös alkuinnostuksen tasaannuttua. Vuosaaressa voi jopa golfata omalla kentällä.

staffan_tuomolindsc_5543_300_x_199.jpg

Vuosaari Golfin toimitusjohtaja Staffan Tuomolin esittelemässä Vuosaari Golfin toimintaa.

Kuva: Vuosaari Golf

 

 

 

Golfaamaan alkeiskurssin kautta

Vuosaari Golfin kenttä aaltoilee kutsuvan vihreänä aivan Aurinkolahden asutuksen tuntumassa. Toimitusjohtaja Staffan Tuomolin vakuuttaa, että kentälle ovat tervetulleita kaikenlaiset lajista kiinnostuneet vuosaarelaiset eikä golf ole niin niin kallis laji kuin moni olettaa. Tällä hetkellä seuraan kuuluu 1800 jäsentä.

Vuosaari Golfiin tutustumisen voi aloittaa avoimien ovien päivänä, joista seura ilmoittelee paikallisessa lehdessä, alkeiskurssilla tai vaikkapa pistäytymällä Ravintola Väylässä, Tuomolin esittelee Vuosaari Golfin palveluita. Tällä hetkellä seuraan kuuluu 1800 jäsentä.

Netti on golfseurallekin tärkeä markkinointi- ja tiedotuskanava. Tuomolin kertoo, että Vuosaari Golf on juuri uudistanut ja laajentanut omaa nettipalveluaan. Yritysrekisterissäkin yritys on ollut mukana alusta alkaen.

Mikä yritysrekisteri?

Vuosaaren yritysrekisteriä on julkaistu nyt kolmen vuoden ajan. Rekisteristä löytyy lähes 200 vuosaarelaisen yrityksen yhteystiedot. Yrityksiä voi hakea aakkosellisesta hakemistosta tai toimialakohtaisesta hakemistosta. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin, sillä rekisterissä on mukana palveluita autokorjaamoista vyöhyketerapiaan. Palvelua on käytetty ahkerasti, sillä rekisterin sivuilla on vuosittain noin 30 000 käyntiä.

Yritysrekisterissä voivat ilmoittaa kaikki Vuosaaressa sijaitsevat tai vuosaarelaisia palvelevat yritykset. Yritysrekisterin vuosimaksu on 15 euroa. Rekisterin ylläpidosta vastaa Vuosaaren kehittämisen hyväksi työskentelevät yleishyödyllinen Verkosto-osuuskunta Vuonet.

Teksti: Riitta Kittilä

Edellinen artikkeliPerusteilla uusi nuorten teatteriryhmä
Seuraava artikkeliAurinkolahden liikuntapaikan avajaiset 26.8.