Yritysrekisterin palvelut esittelyssä:Kotiin apua, kun aika ja voimat eivät riitä

0
1010

Onko ikkunoiden pesu jo ylivoimaista? Haukkuvatko pölykoirat nurkissa? Tämän sivuston yritysrekisteristä löytyy kymmenkunta siivous- ja kotipalveluihin erikoistunutta yritystä, jotka tarjoavat apua, kun omat voimat tai aika riitä kaikkien kotitöiden tekemiseen. Toimitusjohtaja Eva Lindberg Maarian Kotipalveluista kertoo, että siivous- ja kotipalveluita käyttävät kaikenlaiset kotitaloudet.

Kotiapua tarvitsevat yhtä lailla kiireiset työssäkäyvät aikuiset kuin kotona asuvat seniorit. Lapsiperheet taas kaipaavat tilapäistä lastenhoitoapua esimerkiksi lapsen sairastuessa. Lindberg kertoo, että Maarian Kotipalvelut tarjoaakin monenlaisia palveluita käyttäjien tarpeiden mukaan. Kotisiivous, ikkunoidet pesu, remontti- ja muuttosiivous, asiointipalvelut, vaatehuolto ja lastenhoito kuuluvat Maarian kotipalveluiden valikkoon. Yhä useampi etsii tietoa netistä. Lindberg toteaa, että myös Maarian Kotipalveluille omat nettisivut ja erilaiset yritysrekisterit ovat tärkeä markkinointikanava. Ehdoton ykkönen tiedonvälityksessä on kuitenkin vanha kunnon puskaradio, Lindberg myöntää. Suurin osa Maarian kotipalveluiden asiakkaista tulee edelleen suosituksien kautta.

Mikä yritysrekisteri? Vuosaaren yritysrekisteriä on julkaistu nyt kolmen vuoden ajan. Rekisteristä löytyy lähes 200 vuosaarelaisen yrityksen yhteystiedot. Yrityksiä voi hakea aakkosellisesta hakemistosta tai toimialakohtaisesta hakemistosta. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin, sillä rekisterissä on mukana palveluita autokorjaamoista vyöhyketerapiaan. Palvelua on käytetty ahkerasti, sillä rekisterin sivuilla on vuosittain noin 30 000 käyntiä. Yritysrekisterissä voivat ilmoittaa kaikki vuosaarelaiset tai vuosaarelaisia palvelevat yritykset. Yritysrekisterin vuosimaksu on 15 euroa. Rekisterin ylläpidosta vastaa Vuosaaren kehittämisen hyväksi työskentelevät yleishyödyllinen Verkosto-osuuskunta Vuonet.

Teksti ja kuva: Riitta Kittilä

Edellinen artikkeliFC Viikingit – ONS lauantaina klo 16 Heteniityn kentällä
Seuraava artikkeliPerusteilla uusi nuorten teatteriryhmä